Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A kövér lányok túlzott magabiz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kövér lányok túlzott magabiztossága, felgmasága miből fakad?

Figyelt kérdés
Kaptam elutasítást mindenféle lányoktól, hallottam sokféle lány véleményét pasikról, és azt vettem észre, hogy a kövér lányok sokkal undokabbak, flegmábbak élőben is, meg akkor is ha véleményeznek valakit. Náluk sokkal szebb, csinosabb, okosabb lányok ezzel szemben normális módon utasítottak vissza.

febr. 9. 17:13
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Nem abból derült ki hogy okosabb ahogy kinéz. Nem volt egyértelmű, de olyan esetek voltak ezek amikor ismertem az illetőket annyira hogy kiderüljön ki mennyire okos. És általánosítani sem akartam, pont ezért vagyok kíváncsi hogy más mit tapasztalt. Akkor lennék előítéletes ha a saját tapasztalatok alapján hoztam volna végleges, minden kövér lányra vonatkozó ítéletet.
febr. 10. 01:11
 22/25 anonim ***** válasza:
72%

"A kövér lányok túlzott magabiztossága, felgmasága miből fakad?"

De hiszen ebben benne van az ítélet... A kérdéseddel azt mondod: minden lány flegma. Miért?

Nem tűnt fel? :D

febr. 10. 02:17
 23/25 anonim ***** válasza:
87%
Nem érdekel milyen alkatu bunkózik velem, ha értelme van, válaszolok neki, ha nincs, ott hagyom magának.
febr. 10. 05:55
 24/25 anonim ***** válasza:

#19 leírta a lényeget, átmentem ezeken.

A fogyásról meg annyi, hogy az önértékelésem, önbizalmam 54 kilósan se volt jobb, de távolságtartó és elutasító voltam sokmindenkivel, és simán odavágtam a véleményem a nálam próbálkozóknak, ha tetszett nekik, ha nem...

febr. 10. 19:34
 25/25 anonim ***** válasza:
32%
Ugyanezt tapasztaltam, alacsony, csunya boru zsiros pattanasos arcu lany akinek a haja szinten egy zsiros copfbol allt es olyan dagadt volt hogy volt vagy 4 hurkaja es meg a melltarto is ferden allt rajta plusz valamiert nagyobbat hordott, a teste meg tele volt voros striakkal. Ugy flegmazott meg ugy tette vette magat mintha valami bombazo lenne😭😭Vegul letiltottam. Hozzatennem en is lany vagyok mielott a draga no tarsaim idejonnenek tamadni hogy biztos egy 40+incel vagyok 18l helyett xd. Es eleg sok ilyen van es en sem ertem oket
febr. 10. 19:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!