Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kövér lányok túlzott magabiztossága, felgmasága miből fakad?
#16 igen agresszív dagi vagyok, meg csúnya is, bunkó is.
Egyébként még ...., ...... és ...... is vagyok.
A pontozott részt kitöltheted
Azért vagyok "flegmább", mert észreveszem, ha valakiben megfogalmazódik az a bizonyos bezzeg a "Náluk sokkal szebb, csinosabb, okosabb lányok" összehasonlítás. Észreveszem, ha valaki úgy jön oda hozzám, hogy hát, rám még rámfanyalodik, de ha egy "nálam sokkal szebb, csinosabb, okosabb lány" leállna vele, akkor nem kellenék. (Mondjuk az, hogy okosabb, nem tudom hogy jön a külsőségek kérdéséhez.)
Meg attól, hogy nem a szépségideálnak megfelelően nézek ki, nekem is vannak preferenciáim, elküldhetem a másikat, ha nem tetszik nekem. Véleményezhetek is, és nem vagyok köteles pozitív véleményt adni, csak mert kövér vagyok. Nem várhatod el egy kövér embertől, hogy ne legyenek elvárásai, csak azért, mert ő kevésbé "kapós", ha így nehezebben talál valakit, akkor az az ő baja.
Aztán meg tök szubjektív, hogy mi az a stílus, amit bunkónak, flegmának ítélsz meg. Én pl megszoktam az iróniát, humort az évek alatt, amit magammal és másokkal szemben alkalmazok. Lehet, hogy flegmaságnak hat másnak. Nekem meg ez az alap stílusom, én nem érzékelem, hogy "bunkó" lennék, mert ezt szoktam meg.
És valójában muszáj is volt megszoknom. Gimnáziumi éveim alatt, ha kimentem az utcára futni, akár azért, mert magamtól futni akartam, akár azért, mert tesin egy kijelölt szakaszon kellett futni, nem volt hét, hogy ne történt volna meg az, hogy egy csapat, akkor még velem egykorú tini ne jött volna szembe azzal, hogy az orrát feltolva malacorrot csinál, a képembe röhög, röfög. Általánosban pedig ennél több baxtatást kaptam.
Namármost, húsz éves koromig konstans kaptam a savat, néha most is kapom, és ezzel nem vagyok egyedül. Ha valakivel évekig így bánnak, az vagy magába fordul, vagy flegma lesz, vagy esetleg azzal érvényesül, hogy vicces. Mindemellé távolságtartóbb, mert megszokta, hogy többnyire ő az, akire csak "ráfanyalodnak", meg az, akit azért hívnak randira, mert fogadtak egy sörben a haverokkal. Ezzel én pl többször találkoztam, mint azzal, hogy valaki tényleg akar tőlem valamit, és örökké se én, se más nem játssza a naiv-jóhiszemű szende kiscsajt.
Persze, lehet a fogyással jönni, de nem olyan egyszerű, még akkor se, ha nem betegség miatt dagadt valaki. Például elég nehéz úgy elmenni futni, hogy éveken át azzal találkozol, hogy a szembe jövők disznót imitálva a szemedbe röhögnek. Már nem abban a közegben vagyok, de bennem van az érzés azóta is. Könnyebb elfogadni, mint évtizedes szokásokat megváltoztatni, leküzdeni a rossz emlékeket.
Ahogy a #19 írja.
Ha egy átlagos lány küld el téged, ki se írod a kérdést. De azon felháborodtál, hogy egy kövér teszi ezt. Amúgy nem kell csúnyán ellökni a másikat, lehet szép szavakkal is, csak nem értem, ez tény. De gondolod, mert két kövér lány elküld, akkor az összes ilyen? Ez vicc...
Valamint igen, áruld már el kérlek, hogy jön ide az "okosság", ugyanis nem tudom valaki miért lenne okosabb a másiknál csak azért mert vékonyabb vagy kövérebb...
Sok benned az előítélet. Valóban nem kell csúnya szavakkal elküldeni a másikat, de az is lehet, hogy te voltál túl tolakodó, ezt nem tudhatjuk. Vagy egy kövérrel bárhogy lehet viselkedni? Hiszen úgyis hülyébb vékonyabb társainál? :D fura logika.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!