Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri egy szexbabára beruházni, vagy nem nyújt többet, mint egy flashlight?
Elég borsos az ára, 1-1,5 millákat is elkérnek egy komolyabb darabért.
De van ennek értelme, többet ad mint egy bármilyen müvagina?
51. Nem soha nem voltam senkivel.
Nem vagyok vonzó férfi. Javitani mindig lehet, de soha nem leszek olyan, akibe igazán szerelmes tud lenni egy nő.
Flashlightnél már egy torzó is többet nyújt feltéve, ha normális márkát választasz. Soha sem lőttem akkorát a Fleshlight segítségével, mint a súlyos torzóval 3,5 kiló Lovetoy márka, egy hatalmas női fenék.
Flashlight során van stophatás, amikor kiűríted a tárat nagyon kellemetlen tovább mozgatni a rúdon a Fleshlight-et.
A torzót meg tömheted stophatás nélkül, mint a valódi nőt, jó mélyre nyomod bele.
A Lovedoll az meg ennél is ezerszer jobb lehet. Például felpofozhatod, beszélhetsz hozzá, szerepjátékok lehetősége, amit nem tehetsz meg egy torzóval.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!