Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megéri egy szexbabára beruházn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri egy szexbabára beruházni, vagy nem nyújt többet, mint egy flashlight?

Figyelt kérdés

Elég borsos az ára, 1-1,5 millákat is elkérnek egy komolyabb darabért.

De van ennek értelme, többet ad mint egy bármilyen müvagina?

jan. 7. 15:00
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
Még nem is ba$$tál nőt???😱
jan. 8. 09:48
 52/54 A kérdező kommentje:

51. Nem soha nem voltam senkivel.

Nem vagyok vonzó férfi. Javitani mindig lehet, de soha nem leszek olyan, akibe igazán szerelmes tud lenni egy nő.

jan. 8. 09:55
 53/54 anonim ***** válasza:
60%

Flashlightnél már egy torzó is többet nyújt feltéve, ha normális márkát választasz. Soha sem lőttem akkorát a Fleshlight segítségével, mint a súlyos torzóval 3,5 kiló Lovetoy márka, egy hatalmas női fenék.

Flashlight során van stophatás, amikor kiűríted a tárat nagyon kellemetlen tovább mozgatni a rúdon a Fleshlight-et.

A torzót meg tömheted stophatás nélkül, mint a valódi nőt, jó mélyre nyomod bele.

A Lovedoll az meg ennél is ezerszer jobb lehet. Például felpofozhatod, beszélhetsz hozzá, szerepjátékok lehetősége, amit nem tehetsz meg egy torzóval.

ápr. 7. 06:30
 54/54 anonim ***** válasza:
Ti miért nem a kérdésre valaszoltok? Miért kell moralizálni?
ápr. 7. 10:41
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!