Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri egy szexbabára beruházni, vagy nem nyújt többet, mint egy flashlight?
Elég borsos az ára, 1-1,5 millákat is elkérnek egy komolyabb darabért.
De van ennek értelme, többet ad mint egy bármilyen müvagina?
31
Én miért próbáltam volna? Nem nekem kell. :D Azt kérted, hogy ajánljunk neked valamit. De ezek nagyon drágák, ennyit nem érnek szerintem. Vagy neked igen?
33
A kezednél csak jobbak. Plusz aki nem tesz semmit, hogy legyen nője, és nem öl bele energiát, az csak ne panaszkodjon.
Ahogy mi felénk mondják, egy koldus ne legyen válogatós.
35
Nem azt kell tenned, amit más mond neked, hanem valós munkát beleölnöd.
Most az, hogy önállósodtál és összekapartál x forintot az önmagában kevés, mert te önmagadért tettél, nem a nőkért, ráadásul ami pénzt a munkáddal megkerestél azt most el akarod b*szni egy guminőre, te nem vagy normális.
Tisztában vagy ezzel?
Azt ugye tudod, hogy a szexbabával is sokat kell foglalkozni? Eleve tisztán tartani, ápolni, karbantartani, meghibásodhat. Aki munkát abba beleölsz, nem biztos, hogy kevesebb lesz, mint egy valódi.
Amúgy meg mindig tartom, hogy neked valóban inkább baba kell. Ha egy egyszerű szexért de vagy hajlandó tenni semmit, akkor kapcsolatért sem fogsz. Tehát tényleg kár nekiállni. Túl kényelmes vagy hozzá az az igazság.
38. Valódira esélyem sincs, a babát meg csak meg kell venni.
Ugyan mit kéne még tenni, mond el akkor te is kérlek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!