Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megéri egy szexbabára beruházn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri egy szexbabára beruházni, vagy nem nyújt többet, mint egy flashlight?

Figyelt kérdés

Elég borsos az ára, 1-1,5 millákat is elkérnek egy komolyabb darabért.

De van ennek értelme, többet ad mint egy bármilyen müvagina?

jan. 7. 15:00
1 2 3 4 5 6
 41/54 A kérdező kommentje:
40. Nem én arra gondoltam, hogy a barátnőért mit kéne tenni!
jan. 7. 21:24
 42/54 anonim ***** válasza:
19%
Ezzel szemben egy igazi nő elég önálló, és nem csak szexre jó. Neked meg pont azt a vadászatot kellene kipróbálni, amit a legtöbb pasi meg élvez is. Keresni a nőket, megszólítani, megpróbálni felcsípni, vagy legalább barátkozni. Minden más, amit tenned kell tulajdonképpen a saját érdeked is. Pl, add le a túlsúlyt, a fejed majdnem mindegy, ha gusztusosan izmos tested van. És legalább egészséges leszel. Önfejlesztés, mint pl pozitív èletszemlélet, akár pszichológus segítségével, hiszen a legnagyobb korlát a hozzáállásod. Kommunikáció fejlesztése. Ez munkában is jól jöhet majd. Stb
jan. 7. 21:29
 43/54 anonim ***** válasza:
*egybe akartam írni, csak elküldtem véletlenül
jan. 7. 21:30
 44/54 A kérdező kommentje:
Tők jó ötlet házhoz menni a pofonért. Remekül hangzik!
jan. 7. 21:34
 45/54 anonim ***** válasza:
55%
Miért, szerinted a többi pasi nem kap? Csak te? Jó sokat kidobtam én is anno, ma meg családjuk van. Ugye ez a tipikus balek hozzáállás, hogy meg se próbálod, mert úgysem fog sikerülni.
jan. 7. 21:38
 46/54 A kérdező kommentje:

A legtöbb pasi jobb mint én. Én semmit nem érek a nők szemében.

Továbbra se látom hogy megérné, 5-10évet küzdeni, hogy egyáltalán számításba vegyen bárki…..

jan. 7. 21:44
 47/54 anonim ***** válasza:
59%
Ha tényleg ilyen könnyen lemondasz a szerelemről, szeretetről, a társról, ami még egy nővel járhat, akkor legyen a baba.
jan. 7. 21:52
 48/54 anonim ***** válasza:
Ha így gondolod, akkor ne aggódj továbbra a csajos témán, sem a szexbabán, van mit dugni, hiszen ott a Fleshlightod😉 De lehet venni szexshopban izgibb és jóval olcsóbb szexjátékokat, mellyel jókat tudsz élvezni.
jan. 7. 21:54
 49/54 A kérdező kommentje:

Nem vagyok elég jó pasi, se ember, így én ezeket nem érdemlem meg.

Ha vért izzadok, se lesz soha senki szerelmes belém.

Most minek áltassam magam?

jan. 7. 21:56
 50/54 anonim ***** válasza:
High level depression detected! Biiip!
jan. 7. 22:56
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!