Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megéri egy szexbabára beruházn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri egy szexbabára beruházni, vagy nem nyújt többet, mint egy flashlight?

Figyelt kérdés

Elég borsos az ára, 1-1,5 millákat is elkérnek egy komolyabb darabért.

De van ennek értelme, többet ad mint egy bármilyen müvagina?

jan. 7. 15:00
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:

10

Parancsolsz?

jan. 7. 16:02
 12/54 A kérdező kommentje:
10. Dehogy kéne neki. Okoskodni akar, hogy szerinte hogy kellet volna, mert az aztán sokat segit.
jan. 7. 16:02
 13/54 anonim ***** válasza:
53%

12

Mit nem értesz kérdező? Válaszolsz akkor?

jan. 7. 16:04
 14/54 anonim ***** válasza:
23%

Hagyd már, hát nem látod, hogy a nők is jobban járnak, ha inkább babát vesz magának?

N

jan. 7. 16:06
 15/54 anonim ***** válasza:
35%

14

De most itt mindenki azt hiszi, hogy én sértegetni jöttem ide?

Csak érdekel, hogy akik azt mondják, hogy ők MINDENT megtettek, azok vajon mit tettek VALÓJÁBAN? Segíteni, és nem degradálni meg sértegetni akarom a kérdezőt. 🤦‍♂️

jan. 7. 16:08
 16/54 anonim ***** válasza:
35%
Én nem gondolom. De hát nyilvánvaló, hogy még se próbálta, te is tudod, én is. Pont ezért mondom, hogy ilyen hozzáállással vegyem vak babát, azt elég kifizetni. Isten ments, hogy megerőltesse magát ezen felül.
jan. 7. 16:18
 17/54 A kérdező kommentje:

Jó örüljél.

6 évem ment rá, hogy a szüleim vállalkozása kitermeljen egy saját lakást, még két év és el lesz adva, aztán beköltözök egy megyeszékhelyre.

Önállóan megélek, enélkül is, egyébként mert van normális munkám is.

Kicsit felszaladtak a kilök, mert tavaly munkahelyet váltottam, 10 már leadtam azóta, heti 3-4 edzéssel. (aztán Karácsonykor megint feljött 5 kiló...😥)

Két szakmát kezdtem el, de nem tetszett, most egy harmadikat tanulok.

Programozónak készülök, hogy ne 300kbol keljen megélni, meg a szüleimmel kokettálni.

Teljes depis antiszocból, aki voltam mire leéretségiztem, odáig másztam ki, hogy már több baráti köröm van, és keresik az emberek a társágomat, igaz csak virtuálisan, de ha költözök ez is változni fog végre.

most van 2 milla spórolt pénzem, ezt autóra szántam, de szexbaba lesz belőle, mert elegem van, hogy hiába futok a nők után, senkinek nem kellek.

Na most örülsz, lehet leírni hogy milyen kis csicska vagyok hogy itt tartok 28 évesen.

jan. 7. 16:19
 18/54 anonim ***** válasza:
57%

Te, én rengeteg túlsúlyos embert ismerek, aki házas, és olyat is, aki az anyjáékkal élt, amíg össze nem költöztek.

Csupa olyan dolgot írtál le, aminek köze sincs a csajozáshoz.

Hol próbálkoztál, hogyan, miért nem sikerült?

A 14,16-os.

jan. 7. 16:40
 19/54 anonim ***** válasza:

"2 milla spórolt pénzem, ezt autóra szántam, de szexbaba lesz belőle"

Végül is mindkettővel el lehet menni, de a szexbabába nem kell benzin! Simán vennék én is, csak félek, hogy az asszony megharagudna rám...

jan. 7. 16:43
 20/54 A kérdező kommentje:

Aha csak ha nincs meg a rajtengedély, akkor mégse ildomos.....

Interneten. Társkereső, appok. Most egy kisvárosban élek, ~8000fő, sok kis faluval a kőrnyéken, az egyikben nőtem fel. Itt nem nagyon van hobbikőr, meg ismerkedési lehetőség, a Tescoban leszolítgathatom a csajokat. De mint az ismeretes az bunkóság, mert csak a szépsége alapján ítélnéd meg......

Persze tudom én vagyok a béna, próbálkozni kéne, 2 év szenvedés az semmi.....

Mindegy mennyit dolgozom, hogy mire viszem, unalmas, sótlan személyiség maradok, szerintem ez a legnagyobb baj. Egyik barátom pont most lett szerelmes, és mesélte hogy éjjel 3ig beszélt a barátnőjével, én el nem tudom képzelni, hogy akár csak egy órát is érdekes legyek egy nőnek.

Persze tudom ezen is dolgozni kéne. Tiszta sor, még 10-15 évet szenvedjek már, mielőtt feladtam. Az hogy mindenki más, már 3-4 párkapcsolaton túl van, az semmit nem jelent.

Igen tudom hogy negatív vagyok.....

jan. 7. 16:52
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!