Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri egy szexbabára beruházni, vagy nem nyújt többet, mint egy flashlight?
Elég borsos az ára, 1-1,5 millákat is elkérnek egy komolyabb darabért.
De van ennek értelme, többet ad mint egy bármilyen müvagina?
Fele-harmada árban kapsz már olyat, ha akarod meg is szólal. De jobban ajánlom a nem beszélőket. Ezt az oldalt, termékeket neked is találták ki.
Nézz szét válogass, csemegézz, válogass kedvedre.
17
Jó, most leírtad, hogy mi történt veled az elmúlt években, de ez nem válasz.
Fejlesztetted magad, oké. És? A nőkért mit tettél?
Egyet érts meg kérdező, a külső a beugró. Egy jó külső a belépő a következő szintre. Az, hogy te neked most saját házad van, vagy saját kocsid, vagy jó munkád az egy dolog, de ha nem nézel ki jól, akkor úgysem fogsz eljutni egy nővel az ágyig. A külsődön is dolgoztál? Komolyan kérdezem még mindig.
26
Neked valami baj van a fejedben. Egyszerűen süt rólad a rosszindulatúság, a sok év magány kicsinált lelkileg, és agyilag is.
Nézd, a külsőd milyen? Azt leírod? Fontos ám. A ház, autó, munka nem elég. Mert szexelni a nők csak számukra vonzó férfiakkal szexelnek, és ha nem ilyen vagy, akkor bukta. Ráadásul neked a személyiségeddel lesz a legnagyobb probléma. Lásd be. Szerintem te még a segítő szándékot is frontális támadásnak veszel. Ebből én arra következtetek, hogy ha például lenne egy barátnőd, akkor irkálna valamit a telefonján, te már rögtön azt gondolnád, hogy egy másik pasinak ír. Meg se fordulna a fejedben, hogy a barátnőjével chatel. Ezt okozza a hosszú magány, paranoiát, erősebb féltékenységi hajlamot, a birtoklási vágyat, ergo hiába lenne sajnos melletted egy lány, valószínűleg nem tartana sokáig. Ez az őszinte véleményem, és tudom, hogy ezen is nem elgondolkodsz majd, hanem visszaírsz valami ocsmányságot megint, mert nincs önkritikád, plusz idiótaságokra is vernéd el a pénzed. Guminő.... Istenem. ne csináld ezt magaddal.
26.
Nem kérdeztél külön külsőről az első kérdésben, csak annyit hogy mit tettél. (ennek ellenére írtom hogy küzdők a kilókkal, szóval arra is kaptál választ.)
Azt mondtam hogy mindegy mit írok, nem lesz elég, erre magyaráztál hogy de akkor is. leírtam. nem elég, magyarázol hogy még ezt is, még azt is, még még még.
Azért vagyok paranoiás, mert pont azt teszed amit mondtam?
És akkor abból vonod le, hogy nekem nem lenne működőképes a párkapcsoloatom, hogy pont azt tetted amit elmondtam, és még csak fel se fogod? És rád kéne hallgatnom?
Amúgy fiatalos arcom van, csak körszakálban nő a szőr az arcomon, jobb napokon meg egy kicsit formásabb testel talán megütném a 10/6ot.
27
Gondolkodtál már a stílusváltáson? Mert 100%, hogy a külsőddel is van baj.
Amúgy meg igen, paranoiás vagy, olvasd vissza.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!