Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akit zaklattak fiatalabb korában, hogyan tudott nyitni a későbbi kapcsolatában?
Figyelt kérdés
19 éves nő vagyok, most van életemben először kapcsolatom és aggódok hogy képes leszek e nyitni szexuálisan a barátom felé.
A szexuális zaklatás 15-18 éves koromig tartott, lassan bontakozott ki és az utols év volt a rémálom. Sajnos még csak 1év telt el és nehezen szabadulok a történtekből, sokszor visszatér álmomban is. Félek hogy emiatt nem fogom tudni elengedni mgam és leblokkolok. Természetesen vannak egészséges vágyaim és kívánom a szexet, szoktam egyedül maszturbálni szinte minden nap, tehát nem vagyok frigid sem.
ma 13:23
1/4 anonim válasza:
Ha megértő a partnered, akkor nem hinném, hogy gond lenne, de te is magyarázd el neki, hogy mit szabad és mit nem. A legtöbb dolog a kommunikáción múlik.
2/4 A kérdező kommentje:
igen, már tudja és megértő. de nem várhatom tőle hogy örökké várjon. Már eltelt 2 hónap és még csókon és simogatáson kívül más nem történt.
ma 13:29
3/4 anonim válasza:
Szakemberhez érdemes fordulnod, ne várd meg még egymás után tönkre mennek a kapcsolataid és telnek az évek. Tudom miről beszélek.... :(
4/4 anonim válasza:
Én az első párommal 3 hónap után feküdtem le. Addig csak petting volt. Nyugi, ha szeret, várni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!