Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek volt középiskolai évek alatt bármilyen szexuális kapcsolata tanárával/nevelőjével? Ha igen hány éves voltál?
Budapesti gimi, '90-es évek.
Iskolai kiránduláson a 29 éves, kissé spicces angoltanárnőt megdugta egy srác.
Egy harmincas magyartanárnő egy végzős fiúval járt, nem is csináltak belőle titkot. Gondolom, már nagykorú lehetett. Állítólag együtt maradtak, gyerekük is született.
Egy 50 körüli kémiatanárnőről vad pletykák keringtek, hogy miket csinált fiatalabb korában.
#6 Férfi tanárok közt több is akadt, aki lányokra akár óra közben olyan célzásokat, megjegyzéseket tett, amik akkor viccesnek tűntek, de ma már egyértelműen határsértésnek vagy zaklatásnak számítanának.
Az egyik ilyen matektanár egyébként egy volt tanítványát vette feleségül.
Egy fiatal rendszergazda/számtech tanár kifejezetten a 16-17 éves lányokra nyomult, őt egyszer én magam is láttam iskolai buli után egy ilyen korú lánnyal csókolózni.
(#4 voltam)
8.: Igen, akkoriban más világ volt.
Olyan amúgy előfordulhat, hogy egy tanár és a volt diákja összejönnek, szerintem érettségi után mindenki azt csinál, amit akar, nem ítélem el, de amíg a diákja és kiskorú, addig semmi se férne bele. Régebben, amíg nem volt ez ellen paragrafus, egy felelős iskolaigazgató kirúgta az ilyen tanárt, de ma fel is kell jelentenie. Hivatali kötelességszegést követ el, ha ezt elmulasztja.
7.: Ez se lett volna tanári pályára való. Az USA-ban az ilyenekre ráhúznak sok év börtönt is, ha kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!