Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Túlságosan szeretek nyalni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlságosan szeretek nyalni, mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés
A barátnőm, akivel alakulóban van a dolog kiakadt, mert 1 hónapig nem láttam és ölelés után kiakartam nyalni. Számomra természetes, ha a nőt megkívánom és mivel imádok nyalni, jobban, mint dugni, ezért nálam az az első, de a kiszemeltem ezen kiakadt, mert biztos, csak arra kell nekem. Mit tegyek, hogy ne akarjak ennyire nyalni? Hogyan tudnék leszokni vagy nem is tudom mit csinálni erről? Értelmes válaszokat, szeretem azt a csajt.
2024. jan. 4. 17:05
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Az akkori tiniénemnek,aki ismerkedett csak a szexualitással, elég meghatározó (rossz irányba) dolog volt. Évekig azt gondoltam,hogy nőként ez nekem nem jár, sosem élveztem el mellette, mindig csak ő rapid menetekben.
2024. jan. 21. 19:46
 22/22 anonim ***** válasza:
73%

Visszajöttem.13#as vagyok és válaszolok.

A kérdésed egy nagy marhaság.

Olvasd végig és akkor talán rájössz.

"Túlságosan szeretek nyalni, mit tegyek ellene?"

" Mit tegyek, hogy ne akarjak ennyire nyalni?"

Nomost szerinted mégis mit kéne erre írni?

pld

1Menj el pszichológushoz.

2Járj horgászni

3Keress egy nőt,aki éjjel nappal nyalatja magát.

4Ird a tükörre:Nyalnom nem s

szabad,nyalni rossz,

5nyalás gondolatára korbácsold meg a hátadat stb..

Felesleg volt a kérdésed mert erre semmi olyan válasz nem adható,amit te magad ne tudnál,vagy ami erre valóban válasz lenne.

No szevasz..nyalóka

2024. jan. 21. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!