Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Túlságosan szeretek nyalni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlságosan szeretek nyalni, mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés
A barátnőm, akivel alakulóban van a dolog kiakadt, mert 1 hónapig nem láttam és ölelés után kiakartam nyalni. Számomra természetes, ha a nőt megkívánom és mivel imádok nyalni, jobban, mint dugni, ezért nálam az az első, de a kiszemeltem ezen kiakadt, mert biztos, csak arra kell nekem. Mit tegyek, hogy ne akarjak ennyire nyalni? Hogyan tudnék leszokni vagy nem is tudom mit csinálni erről? Értelmes válaszokat, szeretem azt a csajt.
2024. jan. 4. 17:05
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
0%
Mennyire szereted a hideget és a macskákat?
2024. jan. 4. 17:10
 2/22 A kérdező kommentje:
Nem értem miért fontos ez, a hideget szeretem, aludni csak hidegben tudok a macskákat szeretem, volt is 2-3, csak nincs már úgy időm/kedvem hozzá.
2024. jan. 4. 17:12
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
ne legyél ennyire rámenős, tud mikor, minek, mikor van ideje. Én is imádok nyalni szexelni is de nem támadom rögtön le partnerem.
2024. jan. 4. 17:12
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Boldog kapcsolatban élek. Nagyon szeretjük a szexet de én is jobban szeretek nyalni. Mielőtt valaki azt gondolná nincs semmi gond odalent.
2024. jan. 4. 17:13
 5/22 anonim ***** válasza:
0%

2

Azért kérdeztem, mert ha szereted a hideget, akkor nyalják fagyit, addig sem a puncit jár az eszed :P

Ha meg a macskákat is szereted, akkor meg.... na jó ezt inkább nem. :DD

2024. jan. 4. 17:14
 6/22 anonim ***** válasza:
19%
nyaljál fagyit, addig sem a puncin jár az eszed **
2024. jan. 4. 17:14
 7/22 A kérdező kommentje:
3# 4 barátnőm volt, mindegyik imádta, hogy imádok nyalni, a legtöbben egyből rá is ültek a számra, nála meg ha már oda lyukadok ki, egyből cirkuszol, pedig direkt ez miatt kerestem 30 feletti nőt, mert úgy gondoltam örül neki, ha oda vissza vagyok érte szexuálisan is. Nem az az első nálam, mivel szeretem, de pasi vagyok és felizgulok tőle már attól is, hogy megolel, azzal nem tudok mit csinálni, vagyis van szteroid, ami elnyomja a libidot, de most én csak sima tesztoszteront használok, aminek hát ugye a magasabb libido a hatása, mást meg most nem akarok szedni. Dugast fel se merem hozni, az a baj, hogy megszerettem, de hát most megcsalni meg nem akarom, ahhoz túl rendes nő. Szakítani se akarok, de szükségleteim vannak nekem is :/
2024. jan. 4. 17:20
 8/22 A kérdező kommentje:
5# sajnos nem sikerült viccesre a dolog. A puncit az izeert is szeretem, nem csak mert nyalok. A macskát meg jobb is, hogy nem írtad le, a fagyis témára se voltam kíváncsi, de köszi.
2024. jan. 4. 17:22
 9/22 anonim ***** válasza:
0%

8

Nem vicceltem te gyökér.

2024. jan. 4. 17:25
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Ezt beszéld meg vele. Mond el mit érzel. Minek szedsz tesztoszteront?
2024. jan. 4. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!