Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj, ha túlságosan szeretek nyalni?
22 éves férfi vagyok, és hát nagyon szeretek puncit nyalni, eddig nem igazán volt rám panasz, de valamiért engem ez izgat be, és ha meglátok egy jó nőt, akkor elkap a fantázia, hogy remegésig kinyalnám. Addig nyalnám még nem remeg, és élvez el.
Szerintetk ez beteges?
Sajnos én szégyellem magam, mert nekem nagyon nehéz így elmennem
De szeretem, ha lent játszanak....
Nem Problema.
Mindenkinek más tetszik.
Nekem tetszik.
De órákat senki nem bír ki... :/
Szerintem gáz :/. Egy igazi férfi ne nyalakodjon állandóan, hanem dugjon meg. Az ilyenek mint te, az ilyen igazi papucsok.
Volt ilyen pasim... a végén már nem is hagytam neki, hogy belém tegye. Csak nyalhatott, és inkább olyannal feküdtem le, aki nem okozott csalódást. :)
Nekem nem lenne az, de azon meg vagyok lepödve, amit az elöttem irok hozzászóltak. Mivel a nök nagy részének csak igy van orgazmusa, ezért furcsállom. Lehet, h nyalni nem szeretö pasik irták, h téged lehuzzanak?
Hidd el, jo is az a nyalás... én legalábbis imádom 🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!