Túlságosan szeretek itthon lenni? Ez beteges?
Hallotad azt a kifejezest, hogy "introvert"?
Te, meg en, meg a tobbi hozzank hasonlo ember jol erzi magat a 4 fal kozott. Kepesek vagyunk szorakozni, de szuksegunk van egyedulletre hogy ujratoltodjunk :)
Fejben dol el az egesz. Ha elhatarozod, hogy igeins jo lesz, akkor az is lesz. En mindig teszek magamnak egy konyvet, amit imadok, es az valahogy megnyugtat. Az otthonra emlekeztet, es barmikor nekifoghatok olvasni, ha egyedulletre vagyom.
Szerintem esetedben egy kicsit beteges.
Azzal nincs baj, hogy szeretsz otthon lenni és mindig elfoglalod magad, nem unatkozol.
Az viszont baj, hogy félsz attól, ha máshova el kell menned.
Valószínűleg csak otthon érzed magad biztonságban.
De ez lehet, hogy csak azért van, mert még fiatal vagy. Ha majd többet tapasztalsz a világból, az életből, akkor biztosan nem fogod majd ilyen rosszul érezni, ha el kell utaznod valahova.
Szia!
Szerintem ez még nem beteges. Szereted a komfortzónádat és nem mozdulsz ki belőle szívesen, ennyi. Ez nem feltétlenül az introvertáltság miatt van, mert én is introvertált vagyok, de emellett szeretek utazni.
Az tekinthető betegesnek, ha tényleges rosszullét tör rád akkor amikor kimozdulsz. (Pl. pánikbetegség vagy agorafóbia jele.) De úgy látom nálad nem ez a helyzet, simán csak nem szeretsz kimozdulni. Van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!