Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlságosan szeretek nyalni, mit tegyek ellene?
9# ez elég szomorú, meg a minősítésed is, ne haragudj nem tudok mit kezdeni vele és nem is akarok, szóval szép napot!
10# tudja, hogy milyen vagyok, sokáig ezért nem is akart tőlem semmit, csak megszeretett, aztán elérte, hogy én is megszeressem, aztán most kínlódunk 😂😂
Tesztot edzeshez használok, semmi extra.
Na mert te minek létezel? Fiatalon tesztot? Minek? Alapból jól működik a hormonrendszered. Ezzel csak szétcseszed! Egy kapcsolatról/viszonyról még csak fogalmad sincs! A felnőttek dugnak meg mindent orrba-szájba! Te meg egy hisztis retekre vársz hogy hónapok után egyáltalán megízlelhesd?!
Rendszeres nemi életről hallottál már?!
16, ki szólt hozzád? Egyetlen egy mondatod nem volt, amivel a kérdésemre valaszolnal. Tudom nehéz az agyaddal felfogni a kérdést, de akkor mi a szent szarnak válaszolsz?
Mert az nagyon hasznos, amit a 13as írt igaz? Épp annyira amennyire a te válaszod is, semennyire. Nézd én nem vagyok a kioktatasokra kíváncsi, biztosan sokan kíváncsiak rá, menj azt azoknak prédikálj. Nekem meg esetleg a kérdésre is valami hasznos válasszal rukkolj elő, bár inkább ne írj semmit, mert hasznosat úgy se fogsz.
Vannak nők akiket traumatizáltak orális szex közben. Pl engem is. Kaptam egy elég szemét megjegyzést az első pasimtól,pedug az utána levők sorra dicsértek odalent. Ez egy bélyeg azóta is bennem. Hónapokig nem tudok nyelvet odaengedni. A szexet imádom. Imádom a másik felet kielégíteni orálisan, de hogy én kapjam, az bizalmas. Már már ki kell érdemelni,úgy tekintek rá.
Lehet akár ilyen is a dologban a nőnél. Ha nem kérdezel,nem tudod meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!