Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » 18 éves férfiként vonzódom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves férfiként vonzódom mindkét nemhez sportos vagyok csúnya sem vagyok csak túlságosan sub emiatt nem találok senkit. Mikor elmesélem hogy milyen extrémebb dolgokat szeretek mindenki furán viselkedik szerintetek ez az oka?

Figyelt kérdés

2023. szept. 3. 14:24
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagy szerencse, hogy nem irtad le milyen extrémebb dolgokat szeretsz? Igy nincs min törnünk a fejünket.
2023. szept. 3. 14:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A már le sem írja, akkor sejthető mennyire durva dolog.
2023. szept. 3. 14:46
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
Engem érdekelne, mik ezek az extrém dolgok.
2023. szept. 3. 16:11
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
Mi az oka? Az, hogy nem viselkedsz férfiként…
2023. szept. 3. 16:47
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Pl. Milyen dolgokat? Engem erdekel.
2023. szept. 3. 17:31
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha büntetőj0gi kateg, akkor érthető, ha furán néznek.

Ha meg nem ilyen jellegű, akkor meg szard le! Vagyis ne szard le, ammenyiben kakiszexelni szeretnél valakivel, a másik meg nem... A lényeg az, hogy akivel nincs meg a közös pont, udvariasan elköszönsz és ennyi. 18 évesen könnyű partnert találnod átlagos aktusokra, ha meg extrémre vágysz, még mindig nagyobb az esélyed ilyen fiatalon, mintsem, mondjuk 50 évesen volna.

Szerintem sorold fel itt egy kommentben, mire vágysz, és aki nyitott ezekre, majd ír neked privit. Csak ügyelj a kamusokra, akik csak felizgulnak és a szájuk jár, és nem talizni akarnak veled...

2023. szept. 3. 20:51
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem vágyom kakiszexre az elég undorítóan hangzik. Bdsm alárendeltségre vágyom de nem szeretném ha seggbe raknának max hererúgások meg szopás
2023. szept. 3. 22:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Na, hát akkor keress valakit, aki partner erre. Hajrá!
2023. szept. 3. 22:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem megfelelsz!
2023. szept. 4. 09:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Mit jelent, hogy túlságosan sub? Hogyan éled ezt meg?
2023. szept. 7. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!