Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb, sportos srácok, vannak másnak is hasonló vágyai? 21F
Elsősorban heteroszexuális kapcsolatokra vágyok, azonban nem tagadom, azonos neműekkel is vannak enyhébb vágyaim. A Kinsey-skálán az 1-2 fokozatra tenném magam.
Vonz, néha izgat a menő, sportos fiúk közelsége, akiket szívesen ölelgetnék is akár. Vágyom arra, hogy megöleljem őket és akár alvás közben is szívesen átölelném őket.
Elsősorban olyan fiúk társaságára, közelségére vágynék, akik “menők”, sportosak, de mégis érzékenyebbek, értelmesek.
Ami fel tud izgatni még fiúkkal kapcsolatban, az az, ha szép a lábfejük. Illetve van egy fura fétisem is, ami összefügg valamennyire ezekkel. Amikor egy menő, sportos fiú megsérült és gipszben jött iskolába, mindenki rá figyelt, a figyelem középpontjába került, dobott a népszerűségén és ha lazán vette az egészet, aktív maradt, még menőbbé vált. Emiatt arra vágytam, hogy bárcsak velem is történne ilyesmi. Felizgat, ha beleképzelhetem magam egy ilyen szituációba, ha velem egykorú begipszelt lábú menő fiúkról nézek képeket. Ki is próbáltam már dolgokat ebben a témában.
Vannak itt, akik tudnak valamilyen szinten azonosulni ezekkel? Hasonló vágyaik vannak? Vagy érdeklődnek ezek iránt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!