Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Történt már valakivel olyan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt már valakivel olyan, hogy spermát talált a barátnőjén vagy a feleségén amikor hazament és így derült ki a megcsalás?

Figyelt kérdés
Hallottam egy történetet, hogy miután hazament a csaj a barátja észrevette, hogy össze van ragadva a haja egy kis foltban a spermától. Mással is történt már ilyen, hogy hasonló módon bukott le a barátnője vagy a felesége?

2023. dec. 28. 01:39
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
51%

Amúgy meg van engedve nekem is, hogy ha úgy hozza spontán az élet, akkor ne hagyjak ki kalandot, csak mélyebb dolog van kizárva. De sosem volt rá példa, hogy éltem volna a lehetőséggel. Viszont csak az engedmény önmagában is kielégítő.

#18-as vagyok.

2023. dec. 29. 23:12
 22/22 A kérdező kommentje:
Akkor az nem igazán megcsalás
jan. 28. 17:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!