Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már valakivel olyan, hogy spermát talált a barátnőjén vagy a feleségén amikor hazament és így derült ki a megcsalás?
Figyelt kérdés
Hallottam egy történetet, hogy miután hazament a csaj a barátja észrevette, hogy össze van ragadva a haja egy kis foltban a spermától. Mással is történt már ilyen, hogy hasonló módon bukott le a barátnője vagy a felesége?2023. dec. 28. 01:39
1/22 anonim válasza:
Pinaszőrébe volt ragadva.
Nem számított rá, hogy benyúlok a bugyijába mikor hazajön.
Az enyém nem lehetett, mert 4 napja nem csináltuk.
Aztán bevallotta hogy a munkahelyén az egyik kollegája csinálta...
2/22 anonim válasza:
Útálom hogy izgatólag hatott rám az, amit az első írt.
3/22 A kérdező kommentje:
1es szakítottatok utána?
2023. dec. 28. 10:44
4/22 anonim válasza:
#3 Igen. Gondolhatod milyen jól esett...
5/22 anonim válasza:
Olyan már történt, hogy hazajött, de valami 11 éjfél magasságában, és letette a táskáját az asztalra, kiment a fürdőbe, én meg megpillantottam 2 vagy 3 darab óvszert a táskájában, pedig mi nem használtunk, ő fogamzásgátlót szedett. Aztán leesett, hogy valószínűleg azért hordja magánál, mert időnként másnál "időzik" és nemi betegséget nem akar összeszedni. Na, ott leesett minden. Ki is vágtam a szukát a retkes f*szba.
6/22 anonim válasza:
#5 Dettó ugyanezt átéltem már én is! :(
7/22 anonim válasza:
Ez így nem volt, de szőke lánnyal élek együtt és reggel vettem észre a farkamra-zacsira ragadt fekete hajszálat, még jó hogy nem ő vette észre.
8/22 anonim válasza:
Milyen szemét már, hogy nem akar nemi betegséget hazavinni…..
9/22 anonim válasza:
8
Jó nagy idióta vagy! Cinikus b*rom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!