Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt még rajtam kívül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Timmy Burch kérdése:

Van itt még rajtam kívül olyan aki még nem szexelt ?

Figyelt kérdés
Várom a jelentkezéseteket , írjatok férfi és nő egyaránt. Beszélgessünk !
tegnap 23:01
 1/4 anonim ***** válasza:
72%
ma még nem :)
tegnap 23:02
 2/4 A kérdező kommentje:

Próbálom megtudakolni hogy rajtam kívül még kik azok akiknek nem volt még szerencséjük unga bungázni . Sokáig azt hittem hogy szinte csak én vagyok ezzel így de mint hallottam sajnos nem vagyok egyedül ezzel a gonddal.

S hogy miért nem jött össze eddig egy nővel sem ???

Az igazság az hogy egyáltalán nem vagyok egy társasági ember , nem járok szórakozni , nincsenek barátaim akik bíztatnának. Nagyon introvertált vagyok , magamnak való S fura dolgaim is vannak . Már az is megfordult a fejemben hogy esetleg nőgyülölö lennék de szerencsére ez nem igaz . Szeretem, tisztelem a nőket csak hát sajnos a sors nem áldott meg olyan külsővel meg olyan lehengerlő jó dumával ami bejönne a csajoknak .

tegnap 23:16
 3/4 anonim ***** válasza:
86%
Bro' hiába lenne jó külsőd, jó dumád ha nem mész nők közelébe szerencsét próbálni. A sültgalamb nem repül be az ablakon egyenesen a phaszodra.
tegnap 23:45
 4/4 A kérdező kommentje:

Szoktam nők közelében lenni de akkor olyan vagyok mint Hófehérke egyik törpéje= kuka

De mit értesz hogy nők közelében ? Utazok a villamoson , vonaton és odaáll vagy mellém ül egy nő és én elkezdek vele beszélgetni

ma 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!