Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, önmagában azért kevesebbre tartotok egy nőt, mert az már szexelt párkapcsolaton kívül is?
Figyelt kérdés
nov. 29. 01:34
A kérdező szavazást indított:
Igen, a párkapcsolaton kívüli szex minden formája elvesz egy nő értékéből.
Bizonyos körülmények fennállása esetén el tudok fogadni egy kapcsolaton kívül szexelő nőt, pl. ha általa szeretett barátja volt, akivel lefeküdt.
Érzelemmentes szexkapcsolatot is el tudok nézni egy nőnek, amennyiben igényesen választ fix partnereket ehhez, nem egyéjszakásozik fűvel-fával.
Az sem számít, ha a város "rihéje", én ilyen módon nem bélyegzek meg egy nőt, akárhány különböző partnere lehet.
37 szavazat
1/17 anonim válasza:
Nem ez határozza meg hogy milyen ember
2/17 Eric Griffin válasza:
Ha van egy lakatod, amit már sok kulcs kinyitott, az egy szar lakat.
3/17 A kérdező kommentje:
Ennyi erővel ha van egy hegyeződ, ami képes bármilyen ceruzát kihegyezni, akkor szuper hegyeződ van. 😀
nov. 29. 02:04
4/17 A kérdező kommentje:
#1 De azt meghatározza, hogy összejönnél-e vele?
nov. 29. 02:06
5/17 anonim válasza:
#4 nem nagyon függ össze, mondjuk azért ha kiderülne hogy kurválkodott az nyìlván nem tetszene de mondjuk ha alkalmija volt jól érezte magát az nem zavarna. Nekem is volt anno
6/17 anonim válasza:
Nem zavarna sőtt izgatna.És igen összejönnék vele.
7/17 anonim válasza:
A szex az élet sója!
Én sem voltam/vagyok különb, így nincs jogom az ártatlanságot megkövetelni - meg aztán nem is érdekel. Szeretem a r.biket. Ennyi.
8/17 anonim válasza:
2-es
Ha egy ceruzát sokat használsz elhasználodik a hegye és ki lehet dobni a kukába.
Ez ugyan olyan hülyeség mint amit te írtál. Egyrészt az ember nem tárgy, másrészt elég gyerekes a nemiszervek kialakítása miatt bármilyen következményt levonni.
10/17 anonim válasza:
Igazából a körülmények függvénye, de azért nem ítélek el senkit, mert félrelépett. Egy nő is megélheti a vágyait, élvezheti a szexuális szabadságot. Ha egy rossz, vagy szexmentes párkapcsolat miatt, esetleg nyitott kapcsolatban teszi, akkor nem tartom elítélendő dolognak. 39f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!