Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vallásos emberek van itt...

Vallásos emberek van itt olyan aki aki már szexelt házonság kivül?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 6. 20:12
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
Van.
2019. ápr. 6. 20:41
 2/5 anonim ***** válasza:
66%

Rengetegszer. Abból csak egyet bántam meg. Volt egy nagyon komoly kapcsolatom, majdnem 5 évig tartott. Úgy éltünk mint a házasok, összeköltöztünk, szerettük egymást, jegyben is voltunk évekig, de (szerencsére) oltár elé nem mentünk, gyerek sem volt. Minden másban épp olyan volt a kapcsolatunk, mint akik házasok, tehát rendszeres szexuális életet éltünk.

Ebből egyet sem bántam meg. Szakítás után viszont volt egy nő, akivel szintén megtörtént egy gyenge pillanatomban, na azt megbántam. Ott nem voltak érzelmek, csak testi dolog, nem is igazán ismertem.

Ezt azért írtam le, hogy éreztessem, hogy szex és szex között is van különbség. Az nem önmegtartoztatás, ha évekig nem nyúlsz a szerelmedhez, az már egyszerűen hülyeség. Meg az is, ha ismerkedés után rögtön házasodsz.

Ha viszont csak a testi vágyak visznek bele a kalandba, vagy amúgy már házas vagy, na a bűn csak ott kezdődik. 27f

2019. ápr. 6. 22:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Kívül nem, de előtte igen. Többnyire bent. Házon nem, a tető veszélyes.
2019. ápr. 6. 22:13
 4/5 jdfGabrella ***** válasza:
Biztos hogy van.
2019. ápr. 7. 07:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Házasságom előtt 2 másik nővel voltam szeretői viszonyban hosszabb-rövidebb ideig.

Nem tudok felelni egyértelműen arra a kérdésre, hogy megbántam-e?

Tapasztalatnak nagyon jó volt abból a szempontból, hogy egyértelmű személyes tapasztalat, hogy a szex nagyon nem minden egy kapcsolatban, és hamar el tud romlani, ha más nincsen rendben.

Viszont nem volt igazán jó vége számomra egyik kapcsolatnak sem, nagyon durva volt a szakítás mindkétszer...

2019. ápr. 7. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!