Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány aki kapcsolaton kívül szexelt?
Ha igen akkor hányszor volt ilyen?
Hol ismerted meg a fiút?
Hány éves vagy?
Üdv
21f
Nagyon sokszor, nem tudom hányszor. Volt buli, első randi, de nem volt szimpatikus, így nem lett folytatás, szexpartí, nyaralás/utazás, stb stb.
25N.
Persze attól hogy vakaki szingli még igyanúgy vannak igényei
Az egyiket buszon másik pedig exem haverja barátnőm exe
24 vagyok de ez kb 4-5 évvel ezelőtt volt
Háromszor
1: Munkatársam volt, nagyon tetszett, akkor szerelemnek láttam, utólag inkább csak fellángolásnak mondanám, de éreztem iránta valamit. Vele veszítettem el.
2: Ő is munkatársam volt, vele többször is lefeküdtünk, mert eleinte úgy volt, hogy több is lesz köztünk. Aztán végül nem lett, "csak" beleszerettem, és azóta is miatta szenvedek.
3: A változatosság kedvéért, ő is egy munkatársam volt. :D Haverok voltunk melón kívül is, és egyik este iszogattunk (plusz ott volt mégegy fiú), majd nála aludtam.
20/L
Egyszer a szomszéd szintén szingli sráccal.
25N
1. Haverok voltunk, szexeltünk, vele vesztettem el, szexkapcsolat lett. (16 éves voltam) (18/F)
2. Találkoztunk, nagyon beindított, pettingeltünk, második talinál szexeltünk.(16) (22/F)
3. Társkeresőn beszélgetni kezdtünk, első talin pettingeltünk, második talinál szexelni akart, akkor engem már nem igazán fogott meg, nem szexeltünk.(16) (23/F)
4. Adonisz volt, szexeltünk, egyéjszaka volt, fura fétisei voltak, nem lett folytatás.(16) (23/F)
5. Szülinapi bulim volt, felkínálkozott, hogy ő az ajándékom, hát kicsomagoltam.(17) (17/F)
6. Kapcsolatnak indult, randizgattunk, bemutatott a családjának, szexelgettünk, végül dobott.(17) (21/F)
7. Felejtő szex a 6. miatt. Nyámnyila kis nyálgép volt, kb. megerőszakoltam.(17) (23/F)
8. Kapcsolatnak indult, legalábbis részemről, pár hónapig szexeltünk, ergó szexkapcsolat volt csak inkább, aztán már nem élveztem vele, abbamaradt.(17) (21/F)
9. Tesóm nagy szerelme volt a gimiben. Katona lett, külföldi kiküldetésekkel. Iszogattunk egy kocsmában, nála kötöttünk ki, először viszakozott, hogy dehát XY kishúgát nem varrhatja le, rámásztam, jó volt.(17) (23/F)
10. Kapcsolatnak indult, randiztunk párszor, bemutattam a családnak, azthittem nagy szerelem lesz, végül átvert, aztán meg bocsánatért esedezett hónapokig. Nem folytattam vele.(17) (22/F)
11. Kapcsolatnak indult, mindent elsöprő nagy szerelem mindkét oldalról, aztán hónapokkal később elszúrtuk. Még mindig helye van a szívemben, a mai napig beszélgetünk, találkozunk, de már nincs köztünk semmi.(18) (23/F)
12. Külföldre költöztem, előadta, hogy mennyire összepasszolunk, de csak a szexre hajtott.(19) (22/F)
13. Igazi kigyúrt, széttetovált, kopasz, atomszexi lányokálma. Egyéjszakás volt, mert elég gyenge volt az ágyban.(19) (26/F)
14. Kis cuki fiú, azthittem kapcsolat lesz, de összefutottunk egy buliban. Beittunk, hazavitt, szexeltünk és setovább.(19) (22/F)
7 hónap kihagyás.
15. Kapcsolatnak indult, nálam fiatalabb srác. Passzolt minden, elvoltunk egymással. 2 hónappal később közölte, hogy még mindig szereti a volt barátnőjét.(20) (19/F)
Kb itt fordult meg bennem valami. Már nem akartam csak úgy szexelgetni, élveztem, de talán már úgyvoltam vele, hogy a korom ellenére sok fiú volt az életemben. Itt volt egy 8 hónapos kihagyás. Aztán...
16. Szexi szeplős FÉRFI, buszmegálló fogú, 30as, kigyúrt, egy házban laktunk. Átjött filmezni, de nagyobb volt a füstje, mint a lángja. Mondhatnám, hogy ,,f@ sz nélkül jött b@s zni." (21) (31/F)
Utána is tartottam 5 hónap szünetet, végül összejöttünk a mostani párommal. Fél éve vagyunk együtt, úgyérzem már kiéltem magam és nem is kacsintgatok ki a kapcsolatunkból még megbámulás szintjén sem. :)
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!