Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány kapcsolaton kívül lefekszik rendszeresen egy fiúval az miért egyértelműen kihasználás a fiú részéről?
Egyik lány ismerősöm 2 éven keresztül volt ilyen "kapcsolatban" egy fiúval, kb egy kimondatlan kapcsolat volt vagy szexkapcsolat (ki hogy nevezi), aztán össze jöttek 2 év után..
Mikor viszont én vagyok egy hasonló kapcsolatban egy fiúval (minden hétvégén szex és közös programok ahol úgy bánik velem mint ha a bnője lennék, csak éppen bnőt nem akar rendesen) akkor meg jönnek a lesajnáló kommentek rá, hogy csak kihasznál ameddig tud/akar..
Nem tudom miben különbözik ez a két kapcsolat illetve a szexkapcsolat. Ennyi erővel egy szimpla szexkapcsolat semmi extrával is kihasználás.?
Na meg persze vannak azok, akik össze jönnek valamilyen módon egy ilyen kapcsolat után. :D
Ki mit gondol erről? Én miért vagyok kihasználva ha a lány ismerősöm nem volt? Akkor is kihasznál ha ő jobban kényeztet, foglalkozik vele mint én vele?
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!