Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire átlagos, vagy mit jelent, ha egy lány kapcsolaton kívül is szed fogamzásgátlót csak úgy?
Ezzel nem nagyon vagyok tisztában. Az életben 9 lánnyal szexeltem eddig, akik közül 2 szedett fogamzásgátlót csak úgy. De úgy "csak úgy", hogy amikor először lefeküdtünk (az egyikkel kb két hét, a másikkal másfél hónap ismerkedés után), mondták is hogy nyugodtan élvezzek beléjük és utána így tartottak a dolgaink hónapokig.
Most megint egy ilyen lánnyal ismkerkedem, aki most a harmadik randinkon mondta, hogy nem szívesen inna alkoholt éppen a fogamzásgátló és a menzesze miatt. (Még nem feküdtünk le)
Mitől, milyen okból van hogy egy lány csak úgy fogamzásgátlót szed? (Olyan válasza érdekel, aki tudja is)
26/f
"emiatt pattanasosak es szörösek"
Mármint lennének anélkül, így érted?
Mert mindhárom lány eléggé lányos, nőies arcú, szőrtelen, nem pattanásos és a testük is eléggé nőies, formás.
Mások sem "csak úgy" szedik. Ezer dolog miatt lehet szedni. Én kapcsolat miatt kezdtem el, illetve a menstruációmat rendezte. így napra pontosan jön meg, előtte meg hetekig rettegtem hogy na vajon mikor fog megjönni. Ki lettem vizsgálva a feliratás előtt. Szakítás után is szedtem. Most új kapcsolatom van, pedig nem kevés idő telt el a 2 kapcsolatom között.
Amúgy a jelenlegi barátom teljesen tisztában van a fogamzásgátló szedésével meg mindennel ami ezzel kapcsolatos. Egyidős veled.
23N
Köszi a válaszokat.
A 4-esen kívül felpontoztam mindenkit.
6: És ha a barátod velem egykorú és tudja ezeket? Én nyilván nem vagyok olyan tapasztalt mint ő és nem másztam bele ennnyire a témába. Két egykorú ember kizárólag ugyanolyan tapasztalatokkal rendelkezhet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!