Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Történt már valakivel olyan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt már valakivel olyan, hogy spermát talált a barátnőjén vagy a feleségén amikor hazament és így derült ki a megcsalás?

Figyelt kérdés
Hallottam egy történetet, hogy miután hazament a csaj a barátja észrevette, hogy össze van ragadva a haja egy kis foltban a spermától. Mással is történt már ilyen, hogy hasonló módon bukott le a barátnője vagy a felesége?

2023. dec. 28. 01:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

10

Kíváncsi lennék rá, hogy ha majd a te nődnél találsz valami olyat, ami k*rvára arra utal, hogy megcsal, akkor te milyen érzékeny leszel.

2023. dec. 28. 13:21
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

#8-10

Gondolom, még nem volt párkapcsolatod, amiben szeretted a nőt, bíztál benne, az meg félrekefélt "hálája jeléül"...

Kívánom, hogy átéld egyszer a szitut, akkor nem fogsz ezzel poénkodni!

2023. dec. 28. 13:35
 13/22 anonim ***** válasza:
23%

Házas vagyok és szerelmes vagyok a feleségembe. És nem a tulajdonom, úgyhogy a megcsalás fogalma is értelmét veszítené, ha mással szexelne.

#8-10 vagyok.

2023. dec. 28. 17:00
 14/22 anonim ***** válasza:
63%

13

Jól van, most szépen megmagyarázod magadnak a megmagyarázhatatlant. Egy igazi vesztes vagy. :D

2023. dec. 28. 17:11
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Mit is veszítettem? :)
2023. dec. 28. 17:12
 16/22 A kérdező kommentje:
5ös Más jel nem volt előtte, hogy megcsal?
2023. dec. 28. 20:45
 17/22 anonim ***** válasza:
77%
15 os mit vesztettel? A ferfiassagod. Ha nem zavar hogy felredug az asszony.... ti vagytok a ferfi tarsadalom lealacsonyitojai megszégyenitoi
2023. dec. 29. 07:25
 18/22 anonim ***** válasza:
25%
Szerinted. Szerintem meg csak nem vagyok önző és nincsen birtoklási vágyam.
2023. dec. 29. 10:01
 19/22 A kérdező kommentje:
Másnak valami hasonló történet?
2023. dec. 29. 10:05
 20/22 anonim ***** válasza:
55%

18

Én díjazom a hozzá állásodat .

Ez mindig egy kényes téma és az is marad .

Vannak , akik túl reagálják a dolgot és vannak , akiket az orrúknál fogva vezetnek .

Na de hol van az az arany közép út ?

Szerintem ott van , ahol 2 ember megtalálja a tökéletes társát egymásban , ami azért nem túl gyakori .

Nem csak testi adottságok és a kölcsönös szexualitás terén kell egyezni 2 kapcsolatban levő , férfinek és nőnek .

Számos más területen is jó , ha egy a céljuk a vágyaik s gondolataik .

A párkapcsolat bonyolult , nem egyszerű kezelni .

Én a 18 hoz hasonlóan , fölöslegesen nem csinálok cirkuszt otthon , nem gyanakszok páromra , nem figyelem meg és kutatok a személyes holmijai között , mert az abszolút nem szép dolog , az a bizalmatlanságot tükrözné !

Továbbá nem ülök fel , különösebb pletykáknak sem , mert nem tudom azokat komolyan venni !

Páromat ismerem annyira , hogy nem is feltételezek róla olyasmit , hogy esetleg mással volna .

Valamelyik válaszadó írta , hogy mikor hazament a barátnője , párja , váratlanul be nyúlt a annak bugyijába !

Miért is ? - azért esetleg mert rögtön megkívánta , vagy azért mert már eleve gyanakodott rá ?

Nagyon sok férfi túl reagálja a hűtlenséget párjával szemben ! - nem szabad , mert az valós okok nélkül , igen beteges !

2023. dec. 29. 22:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!