Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 22 éves szűz srác vagyok. 21...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 éves szűz srác vagyok. 21 centi a farkam és lett egy barátnőm. Hogyan kell felkészülni a behatolásra nagy mérettel? Vannak olyan pózok, ami előnyösebb a nagy farkúaknak? Sokaknak fáj ez a méret azt mondják.

Figyelt kérdés
Mire kell odafigyeljek, főleg úgy hogy szűz vagyok. Na meg vastag is a farkam. Nem tudom az ismeretségi körömben mennyien nagyfarkúak. Az apámét láttam, de tőle nem merek ilyet kérdezni, mert elég prűdek a szüleim. Nagyméretű óvszert már vettem és felpróbáltam. Izgulok, mert nem mondtam még el, hogy szűz vagyok, csak hogy nincs nagy tapasztalatom.

2023. dec. 20. 13:23
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
70%
#30. A klimax után már cseszheted, nem fog benedvesedni. A síkosítókat meg hiába öntöm mindkettőnkre bödön számra. Vagisan kenőcs sem ér sz@rt sem. Állítólag egy küret után beszűkült, legalábbis velem ezt próbálja beetetni. Esetleg elképzelhető, hogy összenövései vannak?
2024. jan. 10. 12:09
 32/42 anonim ***** válasza:
30as vagyok Hát ha a nőben nincs meg a vágy és nem izgul fel akkor nyilván nehezebb bepréselni egy 20centis kolbászt. Szerintem próbáld meg felizgatni jobban behatolás előtt. Kicsit dörzsölgesd a csiklókát a farkaddal.
2024. jan. 10. 12:36
 33/42 anonim ***** válasza:
70%
Cicciolinát keresd fel, majd beidomít :D
2024. jan. 10. 14:36
 34/42 anonim ***** válasza:
30-as (számomra sajnos) jól írta.
2024. jan. 10. 17:08
 35/42 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem mar kidobta a csaj..
2024. jan. 10. 17:10
 36/42 anonim ***** válasza:
Nekem pl tovig megy 23 cm siman. My 3-4 perc elojatekkal. Tudom,h ferjen el bennem,mert tapasztalt no vagyok. Ha nem egykoru veled,akkor majd o tudni fogja,h oldja meg. Lehet pont szereti a te mereted.
2024. febr. 4. 14:39
 37/42 anonim ***** válasza:
93%
36. Hosszu tavon nem szeretik ezt a meretet. Ez inkabb az amikor neha izatottabb egy no ,de napi tobb szex ilyen merettel a legtobb nonek fajdalmas.
2024. febr. 4. 15:22
 38/42 anonim ***** válasza:
31%
Bármit is csinálsz gyorsan csináld. Azt szeretik a nők, ja és ne mondd el hogy szűz vagy mert a végén még elfut
2024. ápr. 27. 23:35
 39/42 anonim ***** válasza:
Mondjad a barátnődnek hogy neked nagy van ezért először kutyában kell tesztelni. És akkor nyomod nyomod nyomod addig amíg fel nem szisszen. Ha nem szisszen akkor az nagyon jó mert nincs még egy olyan póz a lovaglón kívül ami ilyen mélyre megy. Egyébként nekem felszisszent.
2024. jún. 1. 01:07
 40/42 anonim ***** válasza:
39. Nekem a 10 centistol is sziszeget igaz vazelines.
2024. jún. 1. 02:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!