Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves szűz srác vagyok. 21 centi a farkam és lett egy barátnőm. Hogyan kell felkészülni a behatolásra nagy mérettel? Vannak olyan pózok, ami előnyösebb a nagy farkúaknak? Sokaknak fáj ez a méret azt mondják.
A hosszú előjáték fontos, minél jobban izgalomba tudod hozni a barátnődet, annál könnyebben magába tudja fogadni a farkad.
A biztonság kedvéért készülhetsz síkosítóval, hogy akkor se legyen neki fájdalmas, ha nem nedvesedik be eléggé.
Én elsőnek a sima misszionáriust javasolnám, úgy, hogy a lány minél jobban tárja szét a lábait, de a lovagló is jó lehet, és akkor ő tudja irányítani a mélységet.
Szegény csaj jól nyársra lesz húzva, nem tudja még, hogy mire vállalkozott :D
Ő mennyire tapasztalt? Már nem szűz, ugye?
Nekem 19cm és arányosan vastag
Nos, a hosszal és a vastagsággal is lehet gond
A legtöbb lánynak fáj ha elérik a méhszájat, úgyhogy nem nagyon fogod tudni tövig nyomni
Vastagságra lehet problémás is meg teljesen sima ügy is, a lány hüvelyétől függ. Én voltam olyan lánnyal aki elég tág volt szóval kis izgatás után is be tudtam tenni, de a legtöbb lánynál komoly előjáték kellett hogy eléggé ellazuljon, kitáguljon. Viszont az egyik lánynál még ez sem volt elég, az első két alkalommal konkrétan nem tudtam betenni. Ezzel a lánnyal pl kutya pózban, meg felhúzott lábú misszionáriusban nem is tudtunk szexelni mert annyira feszítette.
De hogy valami pozitívat is mondjak, miután hozzászoknak, imádják:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!