Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 22 éves szűz srác vagyok. 21...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 éves szűz srác vagyok. 21 centi a farkam és lett egy barátnőm. Hogyan kell felkészülni a behatolásra nagy mérettel? Vannak olyan pózok, ami előnyösebb a nagy farkúaknak? Sokaknak fáj ez a méret azt mondják.

Figyelt kérdés
Mire kell odafigyeljek, főleg úgy hogy szűz vagyok. Na meg vastag is a farkam. Nem tudom az ismeretségi körömben mennyien nagyfarkúak. Az apámét láttam, de tőle nem merek ilyet kérdezni, mert elég prűdek a szüleim. Nagyméretű óvszert már vettem és felpróbáltam. Izgulok, mert nem mondtam még el, hogy szűz vagyok, csak hogy nincs nagy tapasztalatom.

2023. dec. 20. 13:23
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
Nagyon szuper, hogy ennyien kommenteltetek segítő szándékkal. Köszönöm. Ő már nem szűz. Akkor az a legfontosabb, hogy nagyon óvatosan hatoljak be és szánjak időt az előjátékra. Az újjazás vagy a nyalás segít jobban neki kitágulni, ellazulni? Vagy ez mindenkinál más? Azt sejtettem, hogy tövig nem tudom majd benyomni. Ezt gondolom meglehet szokni, csak félek, hogy az elején erről mmegfeledkezem. Ha szerencsém van, akkor ő tágabb puncijú és akkor kisebb gond lesz a vastagságom. Van még valami tanács?
2023. dec. 20. 20:05
 12/42 anonim ***** válasza:
96%
Kerdezd meg szereti enaz ujjazas vagy a nyalast☺️ es akkor azt tudod csinalni amit ő szeret☺️
2023. dec. 20. 20:18
 13/42 A kérdező kommentje:
Milyen triviális! Igen, igazad van. Kommunikáció!
2023. dec. 20. 20:26
 14/42 anonim ***** válasza:
15%
Ezzel a merettel nem lesz sok sikered.. a nok tobvsege az atlagosr szereti 12-16 cm..
2023. dec. 21. 01:13
 15/42 A kérdező kommentje:
Igazság szerint nem szétkúrni szeretnék mindenkit, hanem találni valakit, aki a párom lesz. Előtte persze szívesen kalandozom, vonzó is, de nem ez a cél. Tudom, hogy egy ekkora farok inkább hátrány, de aki szeret, rendszeresen együtt vagyunk az idővel hozzászokik, ahogy írták mások
2023. dec. 21. 02:12
 16/42 anonim ***** válasza:
94%

Ne görcsölj, ne stresszelj!

Engedd el magad, lazíts, legyél természetes! Beszélgess a csajjal közben is, neki hogy jó stb.

Ha szeret, meg te is őt, nem lesz probléma! Mondd el neki, hogy ő az első, hidd el, felesleges kamuzni! Sok csajnak tetszik, ha tudja, ő vette el a srác szüzességét!

Eleinte úgyis bénázni fogsz, meg hamar eldurransz. De ez ilyen. Gyakorolni kell. Tapasztalatot szerezni! Jól nyald ki a punciját, ujjazd is meg, érezni fogod ha már csurom nedves neki, akkor dugd be neki a falloszodat és szép fokozatosan! Figyeld a reakcióját! Az arcát, testét, a nyögéseit. Eleinte lassan mozogj. Úgyis rájössz ösztönösen...

Még az se kizárt, hogy bemegy neki tövig, bár valószínűleg nem.

Nagyon király méreted van!!

Népszerű leszel a nőknél, pláne ha jól fogod használni! :)

2023. dec. 21. 07:17
 17/42 anonim ***** válasza:
94%

Jonah Falcon egy, a 34 centis farkáról ismert közszereplő. Régen láttam vele egy riportot, azért lett meleg/biszex mert csak úgy tudott elélvezni ha tövig tolta be. Ez pedig csak análnál lehetséges, ami a '90-es években nem igazán volt divat a nőknél.

Ha neked is ilyen problémáid lennének, húzz a farkad tövére egy vastag gyűrűt (fánkot stb). A nő is meg fogja érteni, nem jó az ha leszakítod a méhét.

2023. dec. 21. 07:53
 18/42 anonim ***** válasza:
10%
Ki fog dobni a no a fajdalmas szex miatt.. ez inkabb atok mint aldas.
2023. dec. 21. 09:59
 19/42 anonim ***** válasza:
Irigylem az ilyen méretet.
2023. dec. 26. 00:48
 20/42 anonim ***** válasza:

A leggjobb akit tehwtsz a behatolay elott hogy nyald ki attol ugy felizgul hogy meg sem erzi a mereted

Es legyen jo a mizgasod kecses es ovatos

Meg amit mar tobben is mondtak hogy legyen lovaglo poz

2024. jan. 1. 03:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!