Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves szűz srác vagyok. 21 centi a farkam és lett egy barátnőm. Hogyan kell felkészülni a behatolásra nagy mérettel? Vannak olyan pózok, ami előnyösebb a nagy farkúaknak? Sokaknak fáj ez a méret azt mondják.
nekem nincs ekkora, 19, és 38-as férfi vagyok. Házasként már az asszony tudja kezelni, elég vastag a makkom is, a nők többsége ezt nem bírja ám. Lehet haverokkal baromkodni, de a valóság más 🤣
45 csajnak tettem be, kevés birta, inkább a szopatás volt a hangsúlyos.
Légy óvatos öreg! Volt olyan hogy puha faszt tettem be, az könnyebben ment, de amikor duzzadtak az erek …
Köszönöm a segítő és támogató válaszokat. Igen megtörtént a nagy alkalom. Nem mondtam el neki, hogy első alkalom. Viszont szóltam, hogy elég nagy méretem van, szóval nyugodtam csinálhatjuk az ő tempójában. Nem is volt szex csak petting. Megujjaztam, kinyaltam ő pedig szájba vette és kézzel kiverte. Azt mondta nem látott még ekkora farkat. Azt mondanám kicsit meg ijedt is volt.
Második alkalommal is pettinggel kezdtünk, de akkor már be is tettem neki. Sok sikósítót használtam, hogy persze jól átnedvesedett de talán nem árt a vastagságom miatt egy kis plusz. Azt mondta még senkinek sem volt ennyi finom keze. Először a makkom raktam be, hogy hozzászokjon. Tényleg volt szerencsétlenkedés.
Tövig egyáltalán nem ment be. Félig talán egy picit tovább tudtam nyomni. Misszionáriusban eléggé feszített neki és nem is tudtam mélyre menni. Őszintén nekem is nagyon kellemetlen volt és nem túl élvezetes. Na a lovagló sokkal jobb volt. Nem feszült annyira. Ami leginkább bejött mindkettőnknek az az volt, amikor mindketten az oldalunkon feküdtünk és úgy hatoltam be.
Kétszer volt behatolós rendes szex eddig. Mondtam, hogy tudom, hogy idő kell míg teljesen hozzászokik. A második már jobb volt egyébként. Szerintem amúgy nem volt orgazmusa, de ahogy rutinosabbá válunk remélem hamarosan az is eljön.
Kíváncsi vagyok milyen gumi nélkül. Szed fogamzásgátlót, de szerintem jobb túlbiztonsítani egyelőre. Különben tetszik neki a farkam. Azt mondja nagyon szép az alakja, de a méret igazából sosem számított neki.
#23: Nekem is ez a bajom! "elég vastag a makkom is, a nők többsége ezt nem bírja ám." SAJNOS ITT NEM KAPOK RÁ NORMÁLIS VÁLASZT!
Arra a kérdésre, hogy akkor én soha a büdös életben ne szexeljek?
Mert megoldás nincs. Ha kérdezni merek kiröhögnek. Nekem meg marad a jobb kezem! Ti hogyan oldotátok meg a dolgot??? #23 Légyszi, akár privátban. Mit csináljak vele? Jegeljem? Tágítsuk a puncit? Hogyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!