Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek szól: Hogyan érint téged az a jelenség, hogy a férfiak a neten szexuális célzattal kezdeményeznek ismerkedést feléd?
Érdekelnének a dolog árnyalatai:
- milyen esetben zavar a dolog?
- van-e olyan helyzet, amikor kifejezetten tetszik a szexuális közeledés?
- könnyen áthidalhatónak tartod az internet által képzett szakadékot?
Sajnálom, hogy ilyen tapasztalatokat gyűjtöttél össze, főleg mivel ez azt mutatja, hogy a határok érzékelése nagyon könnyen elcsúszik és valahogy nem lesz megfelelően lekommunikálva.
Érdekelne, hogy nő érzi hasonlóképp.
Viszont hadd idézzek tőled: "nincs az az értelmes nő, aki belemenne a szexbe idegen pasikkal."
Erre azt kérdezem: melyik az a kapcsolat vagy házasság, ahol először nem volt idegen a pasi? A kérdés mindig az, hogy változhat-e ez a neten és miért?
Lehetséges, hogy az alapértelmezett "nem" a tapasztalataidból fakad? Hiszen a beszámolód alapján te magad is ismerkedtél neten, csak nem váltotta be a reményeket.
Türelmetlenek, durvák voltak, nem tudták vagy nem akarták tudni, hol vannak a határaid.
"Erre azt kérdezem: melyik az a kapcsolat vagy házasság, ahol először nem volt idegen a pasi? A kérdés mindig az, hogy változhat-e ez a neten és miért?"
Szexről volt szó, egy idegen pasival. Amiről te beszélsz, ott nem szex-el indítanak egyből. A neten pedig semmi esetre sem változhat, mert ott mindenki lehazudja a csillagos eget is a másiknak, meg ugye a személyisége nem is jön át, kivéve a tahóknak.
"Lehetséges, hogy az alapértelmezett "nem" a tapasztalataidból fakad? Hiszen a beszámolód alapján te magad is ismerkedtél neten, csak nem váltotta be a reményeket.
Türelmetlenek, durvák voltak, nem tudták vagy nem akarták tudni, hol vannak a határaid."
Így van. Nem tudják, hogyan kell ismerkedni. Ismerkedtem igen, mert azért az hazugság lenne, ha nem akarnék pasit magam mellé.
Szexuális ismerkedés volt a kérdés témája, de azt nem mondtam, hogy ebben legyen idegen a pasi. Nyilván, ha nálad a komoly kapcsolat a cél (?), akkor az óvatos szexuális ismerkedés is testidegen. Viszont a szex se működik, ha a felek idegenek maradnak egymás előtt vagy hazudoznak.
Szóval talán nem a szexuális ismerkedéssel van a gond, hanem azzal, hogy ezt "hogyan" teszik. És a kérdésem pont arra vonatkozott, hogy mi az a megfelelő mód, ahogy a szakadék áthidalható és megfelelő állapotban vannak a levelezők ahhoz, hogy a dolog működjön. Erre tudsz megoldást?
Ez nagyon érdekes, és van valami ebben a megközelítésben. Értem, hogy ez miért megalázó. Nem tudom, ki milyen gondolattal ír, viszont azt tudom, hogy az én megközelítésemben a szexuális ismerkedéshez érzelmi és szexuális intelligencia kell mindkét oldalról, nem pedig nemiszerv. Ahhoz, hogy valaki be tudjon jutni a másik fejébe, érzelmeibe, hogy jól kielégítse a másik testi-lelki igényeit, ahhoz egy jó partnerség kell. Ezzel nem azt mondom, hogy egy gyors menet nem lehet kielégítő a férfi számára, mert nagyon is az. Viszont a szexuális ismerkedés nem jelent automatikusan tárgyiasítást.
A szép punci és feszes mell valóban nem alapozza meg a jó partnerséget, viszont ha jó a kapcsolódás, akkor ez rendkívül fel tudja tüzelni a férfit, aki sajnos/nem sajnos, de a szemével szeret bele a nőbe. A kérdés, hogy képes vagyok-e túllátni azon a testen amiben egy nő megjelenik. Ez nem megy rögtön, hiszen először megfog a külső. De ha nyitott vagyok és nem vakít el a külső, akkor olyan helyekre is behatolhatok (lelki értelemben), ahová a nő igazán szeretné. Van hozzá mindkét oldalról megértés, intelligencia és türelem? Mindig ez a kérdés.
Pont úgy kezeled mint a kéretlen reklámleveleket, spameket - törlés, tiltás és kész. Szerinted van időd, kedved, energiád a napi 10-20-x bepróbálkozással foglalkozni???
Társkereső más tészta, ott a bejövő levelek 95%-a alapból kuka, talán 5% amelyik érdekes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!