Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek szól: Hogyan érint téged az a jelenség, hogy a férfiak a neten szexuális célzattal kezdeményeznek ismerkedést feléd?
Érdekelnének a dolog árnyalatai:
- milyen esetben zavar a dolog?
- van-e olyan helyzet, amikor kifejezetten tetszik a szexuális közeledés?
- könnyen áthidalhatónak tartod az internet által képzett szakadékot?
#33 a kéretlen bepróbálkozásokra kapott válaszok számából úgy ítéled meg, hogy "sokan kíváncsiak"? 😅
Azért válaszoltak ennyien a kérdésre, mert mindenkit bosszant a jelenség.
Én csak szubjektív tapasztalataimból indulhatok ki. Fogalmam sincs, mi a jellemző.
Próbálok mindenkivel ember lenni.
Vannak itt olyanok, akiket tényleg névről ismerek, annyi ugyanolyan sablon privátot küldenek. Ezek többsége olyan,hogy szóra sem méltatom. Aki azzal indít, hogy mit szeretek a szexben, már holnap találkozzunk és dugjunk, az nem is értem mit gondol. Kíváncsi lennék ezeknek hányszor sikerült ilyen szar dumával valami, szerintem egyszer sem.
Ellenben itt ismertem meg az alkalmi partneremet. Szimpla normális beszélgetésbe kezdtük, reagált egy kommentemre, nem sablon hülyeséggel. Kíváncsi volt, érdeklődő, nem csak a szex volt a téma, hanem minden egyéb. Jó pár hónapig csak leveleztünk, mire találkoztunk is, aztán pedig alakultak a dolgok, ennek már lassan 2 éve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!