Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőknek szól: Hogyan érint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknek szól: Hogyan érint téged az a jelenség, hogy a férfiak a neten szexuális célzattal kezdeményeznek ismerkedést feléd?

Figyelt kérdés

Érdekelnének a dolog árnyalatai:

- milyen esetben zavar a dolog?

- van-e olyan helyzet, amikor kifejezetten tetszik a szexuális közeledés?

- könnyen áthidalhatónak tartod az internet által képzett szakadékot?

2023. dec. 18. 19:37
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
A spam egy személytelen, millió embernek elküldött levél, amelyhez etikátlan módon szerezték meg a saját email címedet. Számomra egy közösségi platformon küldött személyes és kulturált levél nem hasonlítható hozzá. Azt elfogadom, ha számodra kellemetlen, ha csak úgy kapsz egy levelet. De hol húzzuk meg a határt? Az is zaklatás, ha valakit megszólítok az utcán?
2023. dec. 19. 02:54
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
#31 spam, reklámlevél, bepróbálkozás - abból a szempontból egykutya, hogy nem vagy rá kíváncsi és idegesítő hogy törölgetni kell (de egy idő múlva megszokod, s már nem bosszankodsz rajta, rutinból megcsinálod pár másodperc alatt).
2023. dec. 19. 03:00
 33/36 A kérdező kommentje:
A küldő nem tudhatja, hogy te mennyire vagy rá kíváncsi. Főleg, mivel sokan kíváncsiak. Együttérzek, hogy ezzel kell küzdened minden nap. Nem tudom, mivel hívtad fel a figyelmüket, de ha ennyien írnak, az elismerés. Sajnálom azokat is, akik feleslegesen írogatják a leveleiket. Egy biztos: én nem foglak kéretlen levelekkel zaklatni :).
2023. dec. 19. 03:13
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

#33 a kéretlen bepróbálkozásokra kapott válaszok számából úgy ítéled meg, hogy "sokan kíváncsiak"? 😅

Azért válaszoltak ennyien a kérdésre, mert mindenkit bosszant a jelenség.

2023. dec. 19. 03:20
 35/36 A kérdező kommentje:

Én csak szubjektív tapasztalataimból indulhatok ki. Fogalmam sincs, mi a jellemző.

Próbálok mindenkivel ember lenni.

2023. dec. 19. 03:43
 36/36 anonim ***** válasza:
100%

Vannak itt olyanok, akiket tényleg névről ismerek, annyi ugyanolyan sablon privátot küldenek. Ezek többsége olyan,hogy szóra sem méltatom. Aki azzal indít, hogy mit szeretek a szexben, már holnap találkozzunk és dugjunk, az nem is értem mit gondol. Kíváncsi lennék ezeknek hányszor sikerült ilyen szar dumával valami, szerintem egyszer sem.

Ellenben itt ismertem meg az alkalmi partneremet. Szimpla normális beszélgetésbe kezdtük, reagált egy kommentemre, nem sablon hülyeséggel. Kíváncsi volt, érdeklődő, nem csak a szex volt a téma, hanem minden egyéb. Jó pár hónapig csak leveleztünk, mire találkoztunk is, aztán pedig alakultak a dolgok, ennek már lassan 2 éve.

2023. dec. 19. 07:01
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!