Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek szól: Hogyan érint téged az a jelenség, hogy a férfiak a neten szexuális célzattal kezdeményeznek ismerkedést feléd?
Figyelt kérdés
Érdekelnének a dolog árnyalatai:
- milyen esetben zavar a dolog?
- van-e olyan helyzet, amikor kifejezetten tetszik a szexuális közeledés?
- könnyen áthidalhatónak tartod az internet által képzett szakadékot?
2023. dec. 18. 19:37
21/36 A kérdező kommentje:
Ha már kialakult a partnerség, akkor az emberi kapcsolat a fontosabb. Viszont őszinte leszek veled: az ismerkedési szakasz elején az élvezet motivál egy ilyen jellegű ismerkedésnél. Az elején vak vagyok a másik személyiségére, hiszen nem is ismerem őt. Amit tudok, hogy valami olyasmit testesít meg, amire vágyok. És nem egy lyukat látok benne, hanem a vágyaim megtestesülését. Ez a kép persze egy kicsit mindig torz. Az ismerkedés során derül ki, mennyire tökéletlen és emberi a másik. De kell az a köd az agyadon, amíg megvakulva, kábán közeledsz, mert enélkül semmi értelme az egésznek.
2023. dec. 19. 00:10
22/36 anonim válasza:
#21 akárhogy próbálod átfesteni szimplán dugni akarsz - ezt veszik le elsőre. Nincs ezzel gond HA annyira bejössz a csajnak és még csajozni is tudsz. Ez viszont kicsit több mint a szia Pistike vagyok Röjtökmuzsajról nem dugunk típusú megközelítés.
23/36 A kérdező kommentje:
Eszembe sincs átfesteni. Pont ezért szexuális ismerkedés. De ki meri azt mondani, hogy lyuknak kell néznem a csajt és közben ne lehetnék korrekt, őszinte vele? Miért ne kezelhetném a másikat embernek és nőnek? Nem egy prostit fizetek meg, hanem keresek valakit, akivel különleges, egyedi, megismételhetetlen dolgot hozhatunk össze együtt. Attól, hogy farkam van és nem nyomom el magamban, becsülhetek egy nőt (ez független attól, hogy milyen vad dolgokat mondunk, amikor a lepedőt gyűrjük).
2023. dec. 19. 00:34
24/36 anonim válasza:
#23 semmi gond nincs ezzel sem ha NEM kéretlenül bombázod vele a nőket.
25/36 A kérdező kommentje:
24: a "kéretlenül" egy érdekes kifejezés, hiszen a legtöbb kapcsolat kéretlenül jön össze. Legegyszerűbb verziója, amikor a férfi a szórakozóhelyen vagy épp egy folyosón megszólítja a nőt. Ilyenkor mindig érvényes a "nem", és a férfinek tudomásul kell vennie. De ha nincs közeledés, soha nem lesz semmi. Értem én, hogy zavaró a tizensok levél a postaládában, és azt is, hogy fárasztó ezt kezelni, főleg, hogy úgy tűnik, semmi értelme. Viszont ha nem hajtotta volna a férfiakat ez az ösztön, most nem lenne emberi faj és nem tudnánk beszélni erről. Szóval nem természetellenes dologról van szó, csak félresiklik a kommunikáció. Nem tanultuk meg kezelni a vágyainkat, ti pedig nem tanultátok meg kezelni a félelmeiteket. De valahol el kéne kezdeni érdemben beszélni egymással, mert ez a sok társadalmunk által felkorbácsolt és elfojtott vágy, ami nem tud kiszabadulni, roncs embereket fog kitermelni. Mégpedig igen magas számban.
2023. dec. 19. 01:43
26/36 anonim válasza:
Zavar ha random elküldi a farkát vagy ha bunko, paraszt
Tetszik ha őszinte s udvarias
Illletve bizonyos esetekben ha benne van egy kis fantazialgatasban
De megdugni semmikepp se fog igy vki
27/36 anonim válasza:
#25 látom még ideológiát is gyártottál hozzá, miért zaklass másokat kéretlenül. Egy valamit látsz csak jól: értelmetlen. Megy a több spamlevéllel együtt a kukába az összes.
28/36 anonim válasza:
Itt rögtön tiltok mindenkit, aki szexuális célzattal ír. De sehol máshol sem foglalkozom a szexuális témájú üzenetekkel. Nem vagyok se jótékonysági szolgálat, se semmilyen szexuális szolgáltató, hogy segítsek nekik a kiverésben bármiféle képpel vagy üzenettel. Nekem abból se hasznom, se élvezetem nem származik. Amúgy sem szexelgetek csak úgy mindenféle jöttment hapsival (a netes üzenetek ugyanez a kategória), kizárólag normális kapcsolatban van nálam szex.
29/36 A kérdező kommentje:
Ha jól értem, most meg lettem vádolva, hogy zaklatok másokat. Nem tudom, neked mit jelent a zaklatás, de sem jogilag, sem etikailag nem esek ebbe a kategóriába. Lehet, hogy nem sikerült jól átadni, de előzőleg próbáltam elválasztani a zaklatást az ismerkedéstől. Merthogy szabadjon ismerkedni kulturáltan. Nem attól zaklatás valami, hogy küldünk egy levelet, hanem hogy nem vesszük figyelembe a másik határait és bombázzuk.
2023. dec. 19. 02:33
30/36 anonim válasza:
#29 minden relatív, de ezen indoklás alapján a spamlevél sem zaklatás merthogy csak egyszer küldik el nem igaz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!