Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tagadja le minden heteró ha volt meleg kalandja?
Nekem is volt olyan ami nem heteros. En azert tagadom mert oriasi a homofobia es eleg sok hatranya van annak ha megbelyegeznek.
Szerintem nincs semmi rossz abban ha valaki kiserletezik dolgokkal.
Amugy ja, szerintem is 13 évesen osztálykiránduláson közös recsi az sokmindenkinek volt. Persze nem olyan buzulósanan hogy körbeültünk a világosban és úgy aztán néha mindenki a tőle jobbra lévőét, tehát buzulás az nem volt csak párhuzamosan kivertük egy szobában és tudtunk arról hogy a másik is csinálja, meg közben dumáltunk hogy ki hogy szokta kiverni meg melyik csaj tetszik, ilyesmi.
Bár most hogy így belegondolok egyszer volt olyan hogy az emeletes ágy felső részén(én alul voltam) az egyik srác megszólalt hogy "nem úgy kell verni! Várjál, megmutatom." Aztán átment a másik ágyra és ott elvoltak egy 1-2 percig aztán visszament a saját ágyára, de ennél b*zisabb dolog tényleg nem történt.
Azért, mert nem akarja, hogy homoszexuálisnak bélyegezzék. Ha ilyesmi kiderülne, elvitatnák az illetőről, hogy heteroszexuális, és megszégyenítenék.
Ha én teaivó vagyok, de egyszer megkóstoltam a kávét is, és finom volt, akkor már nem nevezhetem magam teaivónak? Mert a kávé úgymond beszennyezett, és azt nem moshatom le többé?
Ha valaki nőkkel szokott szexelni, de egyszer volt egy kalandja egy férfival is, akkor már nem nevezheti magát heteroszexuálisnak? Egyszer homó, mindig homó?
Én elég feleslegesnek tartom ezeket a bélyegeket. Mindenki csináljon bárkivel amit csak mindketten akarnak, és felőlem nevezheti magát bárminek. Én nem tartom értelmes dolognak a címkézést.
Ott hajlam van.
Aztán kérdés, hogy mekkora. Nem digitális a világ.
Hát uraim, ez elgondolkodtató…
Nem gondoltam volna, hogy a tini fiúk szinkron a recsiznek xD A lányoknál nincs ilyen, vagy csak én nem tudok róla xD
Visszatérve a kérdésre, szerintem nem az határozza meg a szexuális orientációd, hogy ha kipróbálsz a saját nemeddel is dolgokat, ha nem ha gerjedsz a saját nemedre, ha vágysz rá, hogy újra és újra a saját nemeddel legyél, de ez csak az én véleményem. Szerintem egy hoki, egy szopás senkit nem fog homokossá tenni :)
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!