Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Heteró srácok ti mit reagáltok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteró srácok ti mit reagáltok ha megnéz egy Pasi?

Figyelt kérdés
Te is arra gondolsz hogy meleg?
2023. nov. 21. 13:08
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Arra gondolok hogy ha meleg akkor ne akarjon közelebb jönni. Azt néz amit akar csak hagyjon békén!
2023. nov. 21. 13:11
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Ismer valahonnan, esetleg kötöszködni, kérni, tarhálni, vagy rámsózni akar valamit. Buliban, este kocsmákban szokták még egyesek taszítóan haverkodósra inni magukat. Számos ilyen esetből egyszer futottam bele meleg, vagy biszex gyanúba.
2023. nov. 21. 13:18
 3/6 anonim ***** válasza:
78%

Általános pszichológiai alapismeret: szexuális asszociációban (a külső megjelenésed elismerése ilyen formában az, mert tudat alatt felmerül "akar ez tőlem valamit?") annak az elismerését fogadod pozitívan akitől te magad is akarnál "valamit". Mindenki másé viszont zavaró és feszélyez. Te is kényelmetlenül éreznéd magad kérdező ha a 90 éves Margit néni "nézne meg".

Mivel egy heteró nem akar semmit egy melegtől, így zavarni fogja.

2023. nov. 21. 13:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem az sem tűnik fel, ha egy nő megnéz. Talán azt gondolnám, hogy elbambult.
2023. nov. 21. 14:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Mindig ez van, a párommal sétálunk őt a csajok nézik meg engem a pasik...valami zavar lehet az éterben de ez régebben nem volt így :(
2023. nov. 21. 16:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Sejtem, hogy mit gondolnak a heteró fiúk, amikor megnézek egyet, általában köpnek egyet a földre.
2023. dec. 9. 13:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!