Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Meg van az új felmérés mindenk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg van az új felmérés mindenki megnyugodhat. A nők a 15,5-20,5cm hosszú és a 4,8cm átmérőjű,15cm kerületű péniszt tartják ideálisnak.Bár szerintem ez mindig így volt a többi csak kamu.Bele tartozol?

Figyelt kérdés

#hossz #kerület #Ideális Péniszméret
tegnap 07:20
A kérdező szavazást indított:
Tartomány alatt vagyok
Bele tartozok
Tartományon felül helyezkedem el
29 szavazat
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom honnan szedted ezt a tanulmányt, de akár igaz is lehet, ezt tapasztaltam jómagam is, hogy a nőknek sokkal fontosabb lenne a vastagság, mintsem a hossz, mégis mindenki a hosszról dumál. Márpedig az átlagos vastagság az 4 cm a férfiaknál. Úgyhogy annyira nem megnyugtató :D
tegnap 07:31
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Fura, nekem egy nő se mérte le, szemmértékük meg nem igazán van 🤣 volt akinek kicsi volt, volt akinek nagy.
tegnap 07:34
 3/29 anonim ***** válasza:
A hosszúságom beletartozi, de a vastagságnál az alsó határon vagyok.
tegnap 07:48
 4/29 anonim ***** válasza:
14%
Az enyém 18+ és 15cm feletti a kerülete ami 5cm vastag körül van eddig az enyémre minden nő akivel dolgom volt azt mondta hogy pont jó. Orál közben viszont mindig "karcolja" a foguk és az egyharmadát tudják maximum bevenni,de ez van...
tegnap 07:52
 5/29 anonim ***** válasza:
Érdekelne egy forrás a tanulmányhoz...
tegnap 07:54
 6/29 anonim ***** válasza:
Eddig is nyugodtak voltunk.Amilyen,olyan,változtatni úgysem lehet rajta :))
tegnap 07:58
 7/29 anonim ***** válasza:
78%

Milyen "új felmérés?"

Én is tudok ilyeneket

Egy új felmérés szerint a nők a 12 centit 15 centinek gondolják, a 16 ot pedig 20 centinek - ránézés alapján. 🫣 nem gondoltam volna én se

tegnap 08:03
 8/29 anonim ***** válasza:
65%
Ja akkor csak azért kellet óvatoskodnom a 16/4.5 centimmel
tegnap 08:06
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez baromság.
tegnap 08:37
 10/29 GFman ***** válasza:
88%
8-asnak adom, nekem is volt hasonló, pedig a sajátomat nem látom olyan nagynak.Előfordult, hogy bizonyos pózoknál nem lehetett tövig tolni.Minden nő más.
tegnap 08:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!