Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg van az új felmérés mindenki megnyugodhat. A nők a 15,5-20,5cm hosszú és a 4,8cm átmérőjű,15cm kerületű péniszt tartják ideálisnak.Bár szerintem ez mindig így volt a többi csak kamu.Bele tartozol?
20.
Passz én sem tudom igazából.
De ha abból indulunk ki ez a normál óvszer méret amit kb mindenhol árulnak akkor valami csak van benne. Annyira nem hülyék, hogy olyat tartanak amit kb senki nem venne mert kicsi.
Van ilyen letölthető papírból kivágható “mérőeszköz” na az nekem kereken a 64-est mutatja tökéletesnek ami igaz is. Bár a 60-as még használható de azt picit érzem h szorosabb.
Messze a durex a legtöbbet vásárolt óvszer, ami 56-os. Ez kb 3,8-4,5 kerületre jó, mivel a durexek jobban nyúlnak mint a legtöbb óvszer.
Amúgy hiába írjatok, hogy mekkora az átlag. Tökmindegy. Semmi köze az ideálishoz. Az átlag fizetés is kb nettó 450 ezer. Az ideális attól még sokkal több.
#23 Dehogy nincs. Nézzél körül az országban. Szerintem a valóságban még több is, csak rengeteg szürke/fekete bejelentéssel dolgozó van. Ezek már Heves/Borsod megyében is megkeresik az 500-600 ezret.
#24 12 nagyon kevés, ahogy 3,6 is. Gondolj bele. Akkor rengeteg 8-10 centis pénisznek kellene lennie, de kötve hiszem, hogy olyan sok lenne. Hiszen akkor már a 15-17 is bőven átlag feletti lenne nem is beszélve a 18-20 centisekről. A 18 is 6 centivel nagyobb. Ezt egy 6 centis átlagolja vagy 3 10 centis. Pedig a 18 nem ritka és bőven vannak nagyobbak is.
#27 Ez egy kutatás az ezerből. Okyan komoly, hogy még módszertan sincs leírva...
#28 Te sem vagy a legélesebb kés a fiókban, ugye? Hol írtam, hogy 18 az átlag? Szerintem kb 16.
A fizetésről meg annyit, hogy egy Borsodi segédmunkás az építőiparban, illetve egy pincér pont ennyit kap. A szakmunkás, szakács már többet. Borsodban. A szaktudást nem igénylő munkával meg lehet keresni.
Nem az átlagtól beszél a tanulmány…sokan ezzel jöttök…
Hanem az ideálisról,amit a legjobban élvez ..vagy élvezett….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!