Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg van az új felmérés mindenki megnyugodhat. A nők a 15,5-20,5cm hosszú és a 4,8cm átmérőjű,15cm kerületű péniszt tartják ideálisnak.Bár szerintem ez mindig így volt a többi csak kamu.Bele tartozol?
15:15 milyen tanulmány, hogy állapították meg?
Azt mondta a nőnek a 12 centis, hogy ő 15 centis, a nő meg elhitte?
Egyébként nem egy helyen nyilatkoznak a nők így…való életben meg pont ugyan ez a helyzet.Saját Tapasztalatom h a 18,5cm hosszal
2 lánynak lehetett kb félig mert kérte h ne tovább…a többiek simán tövig szerették…..vastagságra a 14,8 kerülettel meg csak egy lány volt aki egy ideig minden szeretkezés után egy kicsit meg volt repedve (utána ott is hagyott) a többi lány/nő simán vette korosztálytól függetlenül úgy,h egyáltalán se elájulva nem voltak se nem azt érezve h annyira szorítanának….
33. Vajon ki vergődik, én a csajokkal, vagy ti a pöcsikétek okozta komplexussal 🤣
amíg ti méregettek, addig én élvezem, hogy használom, az aktuális partneremmel együtt.
#35 Te csak az álmodban használod a kis pöcsödet. Elég egyértelmű a kommentjeid alapján, hogy komplexusos kisfarkú vagy.
#34 Ez az. De hiába írod az itteni kisfarkúaknak. Mindenhol azt mondják a nők, hogy a 17-18 az ideális. Biztos nehéz ezt elviselni 12 centis rombolóval.
34.
Linkeld már be ezt a tanulmányt.
Mert amit írsz méretek már nem az ideális, hanem annál minden méretben nagyobb egy átlag nőnek. Szóval ez a tanulmány szrt nem ér mert kamu, ha egyáltalán létezik. Legalábbis nem az átlag nőket kérdezték.
Ezek a méretek max a nők 20% ának ideálisak. A többinek kisebb az ideál.
Van több felmérés de ezzel az adatokkal nincs, főleg nem új felmérés.
Tehát kamu és csak provokálni lett kiírva.
Azért is nincs linkelve pedig már több hsz ben is kérték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!