Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg van az új felmérés mindenki megnyugodhat. A nők a 15,5-20,5cm hosszú és a 4,8cm átmérőjű,15cm kerületű péniszt tartják ideálisnak.Bár szerintem ez mindig így volt a többi csak kamu.Bele tartozol?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 07:20
11/41 anonim válasza:
Kiestem a kosárból 15cm -el marad a kezem..
12/41 anonim válasza:
Az megvan a nőknek, hogy mi férfiak meg a szűk, forró, kb 10-13 cm es hüvelyt tartjuk a legfontosabbnak??😂😂
14/41 anonim válasza:
Szerintem is ilyen az ideális. Hosszra nem nehéz találni 16+-os péniszt, de vastagságra már jóval nehezebb.
15/41 anonim válasza:
Linkelnéd a tanulmányt? Elég nehéz elhinni, hogy a 20 centi hossz és a 15 kerület ideális.
16/41 anonim válasza:
15# egyetértek.
Az átlagos hossz 14 -15 cm, az átlagos vastagság 4-4,5 cm.
17/41 anonim válasza:
Ez a Gyk-s felmérés csak nyugi. 🤣
Ezt eddig is tudtuk, hogy itt 14cm még mikró, 15-19 átlag 19-25 kielégítő méret. 🤣
18/41 anonim válasza:
Ez a felmérés itt készült a gyakori kérdéseken.
19/41 anonim válasza:
16.
Fura lenne, ha 4-4,5cm lenne az átlag vastagság. Nekem 4,7cm és 60-64-es óvszer jó rá ami kényelmes, ezt normál boltban nem is kapod meg. Ott a normál 53-54 pár Durex 56. Ha 56- al számolsz az 11,2 körméret amit ha leosztasz 3,14-el az ~3,6cm vastagságra tökéletes.
20/41 anonim válasza:
19# szerintem a 3,6 cm vastagság túl vékony az átlagosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!