Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tartható fent a fiatalk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tartható fent a fiatalkori(tini-huszas évek eleje) szint férfiként?

Figyelt kérdés

Jellemzően ahogy telnek az évek egyre gyengébb teljesítmény pl:már nem megy napi szinten többször hanem elég napi 1, aztán heti 3-4, heti 1-2, heti 1.

Tehát hogyan lehet nagyon magasan tartani a vágyat elkerülni a leépülést?

Már sokszor 30 felett jelentős romlás, 40 felett meg már még durvább

jan. 7. 07:04
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Ne recskázz kispöcs hanem legyen barátnőd akit szeretsz és ne fog romlani.
jan. 7. 07:14
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
Sehogy szerintem. De talán ez így is van rendjén. 20as éveim elején állandóan állt a farkam, olyankor is, amikor nem kellett volna. Most 31 évesen egyáltalán nem bánom, hogy nem ágaskodik folyton, csak amikor kell. Napi 2 szexre nem volt sor évek óta a barátnőmmel, talán még bírnám, de nincs igénye rá neki sem, annyira nekem sem, idő sincs rá, energia sem.
jan. 7. 07:34
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen erről beszélek hogy igény sincs rá. Pontosan ez történt betöltve a 30-at, előtte szinte folyamatosan állt, most bár müködik amikor kell de mégis azt veszem észre ritkábban van igényem
jan. 7. 07:37
 4/9 anonim ***** válasza:
49%

Tiszta gáz hogy 30 éves emberek úgy beszélnek magukról mint valami kiöregedő ember miközben kb az volna egy férfi csúcspontja. Apám 57 évesen is kanos mint az állat. Tényleg egyre selejtebbek az emberek.

Amúgy nem kell piázni, cigizni, kávézni, drogozni meg hülye kajákat enni hanem egészségesen na meg mozogni.

A legtöbb embernek az a mozgás hogy megvolt a 4000 lépés a kaja meg a mcdonalds, aztán negy a csodálkozás hogy semmire valók.

jan. 7. 08:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Én 24 vagyok, nejem eddig inkább évről évre jobb a vágy.
jan. 7. 08:10
 6/9 A kérdező kommentje:

Sokat mozgok napi 25 ezer lépés.

Nem iszom nem dohányzom nem kávézom nem drogozok.

Gyorskaja és péksütemény megy néha meg sok édesség de nem hiszem azon múlik. Ilyen aktivitás mellett

jan. 7. 08:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
34 vagyok. Úgy állok reggelente mint a katonatiszt. Maszti napi szinten. Szex meg akkor amikor úgy alakul. Semmi baj nincs . . Kinek mi.
jan. 7. 11:19
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez is egyénfüggő. Van olyan pocakos 50 es is aki naponta többször dugna, és van sportos 30-as is aki heti 2-3.
jan. 7. 12:42
 9/9 anonim ***** válasza:
A 20 éves vitalitás sehogy - változik az ember szervezete, ezt el kell fogadni. Ettől még a libidószint egyénfüggő pont ahogy a #8-as is írja.
jan. 7. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!