Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már mennyire súlyos szint? 26F
A 2. mondattól kezdve kicsit aggasztó. Menj el pszichológushoz, vagy beszélgess valaki tapasztaltabb emberrel, akivel meg tudsz beszélni ilyen dolgokat, lehetőleg ne a környezetedből, ha ott rossz példákat látsz. Lehet velük meg kellene szakítani a kapcsolatot, ha lehetséges. Válts társaságot akár.
2023. dec. 11. 07:48
Nem szeretem ismételni magamat, de akkor neked is belinkelem, hogy mi ez a hozzáállás, amit produkálsz, te is jobban meg fogod érteni. Talán.
[link]
2023. dec. 11. 07:56
Örülj neki! Én is belátom, amit írsz, de a libidóm sajnos nem tűnt el.
2023. dec. 11. 08:09
Elég súlyos...
Én férfiként 5 nővel voltam már, a kölcsönösség, a tisztelet, a humor, az intelligencia és a kreatív kommunikáció okán senki sem vetette alá a másikat, sok szép dolgot megéltünk, kipróbáltunk...és ma is mindegyikre jó szívvel gondolok vissza...
2023. dec. 11. 10:24
Ha az rabszolgasornak tűnik, hogy megfektetsz egy csajt, akkor várj, amíg el nem kezdesz dolgozni.
2023. dec. 11. 11:26
Nekem sem volt 26 éves koromig senkim. De akkor volt a sorkatonaság. Előtte azért nem akartam komoly kapcsolatot, mert 2 évre ott tudnád hagyni, hogy csak 2 havonta találkozhattok, vagy bemegy ő a laktanyába hétvégeken látogatóba? A katonaság alatt azért nem, mert a kötelező szabadságokon kívül nem negedtek ki bennünket a laktanyából. 24 évesen hívtak be. Mert előtte halasztást kértem a főiskola miatt, ahová végül is nem mentem el. Így aztán igencsak sietős lett az ismerkedősdi, a leszerelés után, 26 évesen. Szóval az én nem tudom a mai viszonyokhoz hasonlítani az akkori életkoromat. 66/F A halasztást is én kértem, amikor behívtak, akkor meg eszembe sem jutott, miért késtek velem ennyit?
2023. dec. 11. 14:37
Jellemzően ifjú akkor tud motiváltan hajtani azért, hogy sikeres férfivá váljon (bármiben is), ha magánélete boldog, ehhez kell neki csaj.
Kérdés, hogy kijavíthatóan siklott-e csak félre az életed a nőhiány miatt, vagy teljesen. Egy munkásosztálybeli rendes nőnek, pl. egy bolti eladónak, egy szorgalmas festő-mázoló, burkoló, ács, stb. mesterember is már jó parti. Persze nem szexuális játékszere akar csak lenni.
2023. dec. 11. 15:45
8/12 A kérdező kommentje:
#5 Lassan 5 éve dolgozok már és nem érzem azt hogy rabszolga lennék.
#2 Van egyfajta ilyen védelmi mechanizmusom amit direkt "kifejlesztettem" arra a célra, hogy ha esetleg kerülgetne engem az a bizonyos érzés vagy gondolat miszerint kéne valaki akkor az a rendszer eszembe juttassa, hogy mekkora szolgát csinált a 3 példából kettővel, a harmadik pedig hogy mekkora papucsot csinált az urából. Néha párszor már arcon ütöm magam csak azért, hogy tudassam magammal a dolgokat.
Fejben elég durván el vagy szállva a valóságtól... Persze vannak olyanok, amiket te írsz, de azért nem az a többség. Maximum a saját tehetetlenségük okán hangosabbak, mint a józan társaik.
2023. dec. 12. 11:07
Sajnos sok tekintetben igaz amit leírtál. Szomorú de ez van 🤷🏽 nyilván azért vannak kivételek, ellen példák, de valóban elég elszomorító a helyzet 😏
2023. dec. 12. 16:59
További kérdések: