Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez már mennyire súlyos szint? 26F

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már mennyire súlyos szint? 26F

Figyelt kérdés
Kezdeném egyből azzal ami lényeg miszerint, hogy igen 26 éves létemre még soha nem voltam nővel de csak azért hogy lejjebb menjek még se csók se randi se semmi nem volt (lehet hitetlenkedni, röhögni bármi). A sok rossz élő és elég közeli példám miatt rendesen már annyira elszörnyülködtem azon hogy a mai nők mennyire a szolgájukká képesek tenni a férfiakat na meg még hogy tudják irányítani, egyszerűen már a libidóm is egyre kezd eltünni, önkielégítés is egyre nehezebben megy, olyan is volt nemrég hogy ötször kellett neki futnom mire lett valami utána meg már félúton abbahagyom mert feljön bennem a téma miszerint nem akarok rabszolgasorsba kerülni mint azok.

2023. dec. 11. 06:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
26%
A 2. mondattól kezdve kicsit aggasztó. Menj el pszichológushoz, vagy beszélgess valaki tapasztaltabb emberrel, akivel meg tudsz beszélni ilyen dolgokat, lehetőleg ne a környezetedből, ha ott rossz példákat látsz. Lehet velük meg kellene szakítani a kapcsolatot, ha lehetséges. Válts társaságot akár.
2023. dec. 11. 07:48
 2/12 anonim ***** válasza:
39%

Nem szeretem ismételni magamat, de akkor neked is belinkelem, hogy mi ez a hozzáállás, amit produkálsz, te is jobban meg fogod érteni. Talán.

[link]

2023. dec. 11. 07:56
 3/12 anonim ***** válasza:
80%
Örülj neki! Én is belátom, amit írsz, de a libidóm sajnos nem tűnt el.
2023. dec. 11. 08:09
 4/12 anonim ***** válasza:
69%

Elég súlyos...

Én férfiként 5 nővel voltam már, a kölcsönösség, a tisztelet, a humor, az intelligencia és a kreatív kommunikáció okán senki sem vetette alá a másikat, sok szép dolgot megéltünk, kipróbáltunk...és ma is mindegyikre jó szívvel gondolok vissza...

2023. dec. 11. 10:24
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha az rabszolgasornak tűnik, hogy megfektetsz egy csajt, akkor várj, amíg el nem kezdesz dolgozni.
2023. dec. 11. 11:26
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem volt 26 éves koromig senkim. De akkor volt a sorkatonaság. Előtte azért nem akartam komoly kapcsolatot, mert 2 évre ott tudnád hagyni, hogy csak 2 havonta találkozhattok, vagy bemegy ő a laktanyába hétvégeken látogatóba? A katonaság alatt azért nem, mert a kötelező szabadságokon kívül nem negedtek ki bennünket a laktanyából. 24 évesen hívtak be. Mert előtte halasztást kértem a főiskola miatt, ahová végül is nem mentem el. Így aztán igencsak sietős lett az ismerkedősdi, a leszerelés után, 26 évesen. Szóval az én nem tudom a mai viszonyokhoz hasonlítani az akkori életkoromat. 66/F A halasztást is én kértem, amikor behívtak, akkor meg eszembe sem jutott, miért késtek velem ennyit?
2023. dec. 11. 14:37
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Jellemzően ifjú akkor tud motiváltan hajtani azért, hogy sikeres férfivá váljon (bármiben is), ha magánélete boldog, ehhez kell neki csaj.

Kérdés, hogy kijavíthatóan siklott-e csak félre az életed a nőhiány miatt, vagy teljesen. Egy munkásosztálybeli rendes nőnek, pl. egy bolti eladónak, egy szorgalmas festő-mázoló, burkoló, ács, stb. mesterember is már jó parti. Persze nem szexuális játékszere akar csak lenni.

2023. dec. 11. 15:45
 8/12 A kérdező kommentje:

#5 Lassan 5 éve dolgozok már és nem érzem azt hogy rabszolga lennék.

#2 Van egyfajta ilyen védelmi mechanizmusom amit direkt "kifejlesztettem" arra a célra, hogy ha esetleg kerülgetne engem az a bizonyos érzés vagy gondolat miszerint kéne valaki akkor az a rendszer eszembe juttassa, hogy mekkora szolgát csinált a 3 példából kettővel, a harmadik pedig hogy mekkora papucsot csinált az urából. Néha párszor már arcon ütöm magam csak azért, hogy tudassam magammal a dolgokat.

2023. dec. 12. 07:55
 9/12 anonim ***** válasza:
Fejben elég durván el vagy szállva a valóságtól... Persze vannak olyanok, amiket te írsz, de azért nem az a többség. Maximum a saját tehetetlenségük okán hangosabbak, mint a józan társaik.
2023. dec. 12. 11:07
 10/12 anonim ***** válasza:
Sajnos sok tekintetben igaz amit leírtál. Szomorú de ez van 🤷🏽 nyilván azért vannak kivételek, ellen példák, de valóban elég elszomorító a helyzet 😏
2023. dec. 12. 16:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!