Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz csajok hányadik randin...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz csajok hányadik randin vallanak színt?

Figyelt kérdés

Vagy egyáltalán el se mondják hogy nem voltak még férfival, és mikor már meleg a helyzet akkor hirtelen szakítanak?

Felnőtt kategóriában a kérdés, kérem ezt figyelembevenni.

okt. 13. 17:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%

Mi az "színt vallani"

Miért mi ez, bűn vagy mi?

Akkor mondják el mikor jól esik vagy kialakul a bizalom.

okt. 13. 17:36
 2/11 anonim ***** válasza:
95%

Mit kellene figyelembe venni a felnőtt kategóriában?

Én 19 évesen jöttem össze az első pasival életemben, és a nem túl sokadik randin mondtam el, hogy sosem voltam senkivel

okt. 13. 17:44
 3/11 anonim ***** válasza:
62%
Nekem volt olyan hogy kb mielőtt dugtam be mondta hogy amúgy ő szűz. Nem jól jött ki ez így mert én amúgy laza kapcsolatot akartam és ha ezt előre tudom nem kezdek bele vagy csak nyíltan hogy ő eltudja dönteni hogy így is el akarja e veszteni velem. Abba a helyzetbe megtörtént. De jobb lett volna ha ezt előre megbeszéljük. Mindkettőnknek
okt. 13. 17:50
 4/11 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem sok lány csinálja azt, amit a #3-as írt: már csak közvetlenül a szex előtt meri bevallani, hogy szűz.
okt. 13. 18:39
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
22 felett már sosem mondanám el
okt. 13. 18:59
 6/11 anonim ***** válasza:
43%
Én 3-4-ediken momdom el
okt. 13. 19:45
 7/11 anonim ***** válasza:
89%
#6 Sok harmadik-negyedik randid volt már? Ha igen, meddig akarod húzni?
okt. 13. 20:16
 8/11 A kérdező kommentje:
#7 szerintem magad is tudod a választ. Ne provokáld, nyilván van neki oka ha úgy volt is.
okt. 13. 20:27
 9/11 anonim ***** válasza:
Én anno 17 voltam az akkori párom meg 22, mivel tudta hogy nem volt előtte kapcsolatom és nem voltam túl tapasztalt más téren sem, így nem kellett mondanom mert evidens volt.
okt. 13. 22:38
 10/11 anonim ***** válasza:
Mivel szóba jött az elsőn, így én azon. De csak nála volt így, a többi randijaimon nem jött szóba a téma, így nem is lett volna odaillő. Vele meg már beszéltem, találkoztam előtte is párszor szóval nem volt teljesen idegen mint a többi.
okt. 14. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!