Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-35 év közöttiek! Hányadik randin esedékes a szex?
Figyelt kérdés
Tételezzük fel, hogy megvan nagyon a kémia, minden szuper, jól telik az első randi, de ott még semleges volt a helyszín (mondjuk étterem, mozi, buli, stb)
Második randit már lehet valakihez szervezni otthonra? Ott már esedékes a szex, vagy még korai?
Hányadik alkalommal szokott ez megtörténni nálatok?
okt. 12. 23:48
1/8 anonim válasza:
Hát nem tudom, én szeretem először megismerni azt akivel lefekszem, szóvál nem egy-két hét lesz. (Hetente randival számoltam)
2/8 anonim válasza:
Húszas éveim elején a sokadik, most már az elsőn vagy a másodikon... 30/F
3/8 anonim válasza:
Tekintve hogy a férfiakon nagyon sokszor azt érzem, hogy nem tudják mit akarnak, teljesen céltalanul csajoznak ide, oda, azt se lehet tudni, egyszerre 3 emberrel tolják-e, még ha a szavaikkal azt is mondják, hogy valami komolyat szeretnének, nem biztos hogy valaha beletennék az energiát, csak jár a szájuk... A tetteiket meg kell várni, nem akarok a második randira rögtön otthoni pizsipartit... Elöször ismerjük meg egymást, és hogy van e kedve napokon át ismerkedni, vagy öt perc alatt unja meg a partnerét, ha nem csöppen rögtön szexbe...
5/8 anonim válasza:
Második-harmadiknál már illene. Ha nem akarja, akkor nekem komolytalan a férfi.
6/8 platinumhand válasza:
Nekem egyébként nincs erre normám. Én inkább várnék vele addig míg jobban megismerjük egymást. Ha szimpatikus a lány, akkor 1-2 hónapot is tudok várni a behatolásra, de pettinget már sokkal hamarabb igénylek. 24F
7/8 anonim válasza:
Voltam már olyan lánnyal, aki a második randin, a kocsiban, egy sötét parkolóban engedte, hogy kézzel-szájjal járjak a bugyijában is, aztán persze ő is viszonozta a kedvességem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!