Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok voltatok már 2 pasival?Milyen volt?A párotokat hogyan vettétek rá hogy belemenjen? Egy nőnek alap hogy legyen ilyen élménye?Könnyen megtudtátok valósítani ezt a vágyatokat?Bakancs listán hányadik helyen vsn ez nálatok?
Figyelt kérdés
#Bakancslusta
aug. 30. 06:56
1/7 anonim válasza:
nem volt párom simán megismertem két pasit, volt hogy 3 mat volt hogy többet és úgy
2/7 anonim válasza:
Bakancs listát a vének csinálnak. Mi egyetemi koleszban kb minden héten csináltunk olyan bulit ahol két-háromszor több pasi volt, így a többes szex kb mindig adott volt. Persze nem azt mondom, hogy mindenki ilyen volt, ismertem olyat is aki szűzen diplomázott. Én szerettem több fiúval dugni. Kár hogy régen volt...
3/7 A kérdező kommentje:
Ez alap hogy a csajok ilyeneket csinálnak?
aug. 30. 07:26
4/7 anonim válasza:
Nem, nem alap.
Mi is kipróbáltuk de semmi extrát nem adott nekem.
6/7 anonim válasza:
Volt a társaságban egy nagy szájú csaj, mindig arra célozgatott, hogy neki kemény vastag farok kell és két férfival is elbírna (igaz, csak piásan mondott ilyeneket).
Na, két haverom elhatározta bepartizzák a csajt, meg is csinálták a bulit, de kiderült, csak a szája volt nagy a csajnak, DP-t nem is vállalt, anált se, még az egyik haver nagy farkától is úgy félt, hogy alig merte a punciját is megdugatni vele, akkor is csak visított, hogy "hú, nagyon mély vagy", szóval annyi volt a csajjal a hármas, hogy az egyik dughatta a másikat meg szopta, ha éppen nem visított.
7/7 anonim válasza:
6. Azért ez is szép teljesítmény egy nőtől, valljuk be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!