Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A kis méretű srácok tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kis méretű srácok tényleg nem szexelnek de fizetnek alap dolgokèrt?

Figyelt kérdés
Ilyet hallottam
máj. 28. 08:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
52%
Tényleg. Bár a kérdést nem értem, de a kisfarkúak nem szexelnek. 👍
máj. 28. 09:17
 2/13 anonim ***** válasza:
47%
Kisfarkúaknak nem is szabadna. Gyerekével is kiszúr egy életre.
máj. 28. 09:19
 3/13 anonim ***** válasza:
25%
Hát pedig szerintem rég kihalt volna az emberiség ha a kisfarkúak nem sexelnének. Csak azok csinálják is és nem itt sírnak.
máj. 28. 09:22
 4/13 anonim ***** válasza:
75%
Hàt elég baj hogy eddig örökítették a génjeiket. Véget kéne neki vetni. Csak a nőkkel szúrnak ki akinek ilyen pasi jut.
máj. 28. 09:24
 5/13 anonim ***** válasza:
85%
4-es nagyin igaz!
máj. 28. 09:59
 6/13 anonim ***** válasza:

Milyen alapdolgokért?

Én csak a magam nevében tudok nyilatkozni, nekem nagy péniszem van, és nem szexelek, nagy eséllyel akkor sem szexelnék ha kis péniszem lenne, és nem tudom mire gondolsz, mikor azt írod "alap dolgok" de szoktam fizetni a kenyérért, tojásért, tejért, áramért, internetért stb. Ha átlagos/kis péniszem lenne akkor is fizetnék ezekért.

máj. 28. 10:04
 7/13 A kérdező kommentje:

#4 #5 Kedvesek vagytok azért az embereknek vannak ám érzései is. Nagyon rosszul esnek a megjegyzéseitek.

Nekem is kicsi van, most akkor éljek szűzi életet miatta?

máj. 28. 10:27
 8/13 anonim ***** válasza:
Hàt lehetsz önző, de mind a pàroddal mind az esetleges fiaddal kiszúrsz csak a sajàt testiséged miatt. Elég gyenge jellem.
máj. 28. 10:36
 9/13 anonim ***** válasza:
Kisméretü ? 165cm az kicsinek számít
máj. 28. 11:41
 10/13 anonim ***** válasza:
14cm annak számit?
máj. 28. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!