Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire alap egy kapcsolatban a kölcsönös orális szex? Ti csináljátok?
Figyelt kérdés
A legtöbb ilyen kérdésnél teljesen két táborra szakadnak a válaszolók a 100% alaptól, a nem elvárás, sosem csináltam, undorító, stb. válaszokig. Szerintem alap, az összes kapcsolatomban teljesen magától értetődőnek számított mindkét részről. Aki nem csinálja, az kihagy egy fontos és izgalmas "szeletet" a szexuális életéből szerintem.jan. 11. 15:11
A kérdező szavazást indított:
Mindketten szeretjük, teljesen alap.
Nő vagyok, a párom miatt csinálom, de nem vagyok oda érte.
Férfi vagyok, a párom miatt csinálom, nem vagyok oda érte.
Nő vagyok, taszít az orális szex, megmondtam, hogy nem csinálom.
Férfi vagyok, taszít az orális szex, megmondtam, hogy nem csinálom.
Mindketten utáljuk, nem csináljuk.
Többször kértem, nem hajlandó, beletörődtem.
Többször kértem, nem hajlandó, majd találok (találtam) valakit.
Egyéb, pl én nem csinálom, de elvárom, hogy nekem csinálják.
40 szavazat
1/9 anonim válasza:
Nálam annyira alap, hogy nem is kezdek olyannal, aki nem szereti kölcsönösen.
2/9 anonim válasza:
Hát alapnak alap, de ha például a másik nem szeretné, akkor oké, nem erőltetem, de azért visszakérdezek, hogy ő csinálja e nekem, ha azt sem, akkor talán még azt is el tudom fogadni.
3/9 anonim válasza:
A páromnak nem "szívűgye", ha kérem megteszi de látom, hogy nem szívesen. És szájba élvezést nem engedi....🙁
Énszívesen csinálom, élvezem is!
Kicsit nyomasztó ez a helyzet de ez van.
F
4/9 anonim válasza:
Szerintem ha két ember igazán szereti egymást, akkor ez is szeretet kifejezés és szívesen kényeztetik egymást. Alap.
5/9 NTBS válasza:
A kölcsönösség megvolt, de egyik párom sem engedte, hogy szájba élvezés legyen. Pedig jó lett volna.
6/9 anonim válasza:
Nyalok de sajnos nem kapok cserébe semmit. 23f
Hiába keresek nem találok senkit rá
7/9 anonim válasza:
Mindketten szeretjük, teljesen alap. Mit alap? Kötelező! Az orális szex nélkül nem is szex a szex. Aki nem csinálja a férjének, feleségének az nem is szereti!
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a szavazatokat és válaszokat! Jóval nagyobb szórásra számítottam, de ezek szerint csak egy hangos kisebbség mondja állandóan, hogy ők aztán soha, nem alap, nem kell csinálni.
jan. 12. 12:07
9/9 Stefan P válasza:
Nalunk a 69 a favorit
Igy egyszerrre kenyeztessuk egymast
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!