Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem nyelném le a spermát hogy várhat el ilyet egy ffi? Gondolom ö se nyelte sosem a sajátját. Azért az egy nagy adag gci, nem olyan mint egy szopás ha előváladek jön. Más is vár el ilyet egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2023. júl. 25. 14:46
1/63 anonim válasza:
Persze, ez alap sok helyen. csajom is szereti, szinte mindig oda kapja.
2/63 anonim válasza:
Normális esetben semmi nem elvárás. Egy kapcsolatban, szex közben mindenki azt csinál ami neki és a partnerének is jól esik, és nem kényszer.
Én sem szeretem lenyelni mert rosszul vagyok tőle, soha egy partnerem se kényszerített rá, és soha nem volt elvárás sem.
3/63 anonim válasza:
Ez egy felesleges hiszti. Nem elvárás, ugyanakkor van nő aki meg megteszi. Nem vagyunk egyformák. És a pejorativ megfogalmazás, hogy egy nagy adag g.ci sem segít. Azért eléggé nemes testnevd. És tévedsz a fiúk is megkóstoljàk a sajátjukat
4/63 anonim válasza:
Az ügyes kislányok még repetát is kérnek tőlem!
5/63 anonim válasza:
Nem váromel de azért jól esik nèzni ahogy nyeli és a végén megköszöni.
Ezen ne mulljon,simán lenyelem a sajatom! Volt olyan csanom akit ezzel a hozzáálassal vettemrá,hogy lenyelje. -Ne köpdki add szépen vissza!
7/63 anonim válasza:
1-es vagyok, nem azt írtam, hogy ez elvárás volt, hanem hogy a barátnőm is szereti. Senkire sem erőltettem rá, de azt hittem ez magától értetődő. Hát nem, nagyon sokan nem értenek itt semmit, főleg a hasonló felfogású nők, csak pontozgatnak ezerrel! Jöhet a mínusz ide is!
8/63 anonim válasza:
Szerintem neked FFI nem való mert ez alap, legyél inkább leszbikus ott nincs ilyen,de ha FFI kell nem kell megtenni max szétcsalnak f@pina...
9/63 anonim válasza:
Igen és a baràtnőm gond nélkül nyeli...
10/63 A kérdező kommentje:
7 azt irtad ez alap .
Hat egyáltalán nem alap .
"Meg azt hittem ez magától érthetődő" a lenyelés?
Hat rosszul hitted .
2023. júl. 25. 15:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!