Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem nyelném le a spermát hogy várhat el ilyet egy ffi? Gondolom ö se nyelte sosem a sajátját. Azért az egy nagy adag gci, nem olyan mint egy szopás ha előváladek jön. Más is vár el ilyet egy kapcsolatban?
Rég el van b.szva egy kapcsolat ahol bármelyik fél bármit is erőltet.
Az eddigi partnereim közül eddig kb. mind lenyelte ha éppen "oda" került. Aki nem az meg más téren volt annyira jóóóóóó hogy bőven kompenzálta a dolgot.
Tőlem sosem várta el soha egy pasi sem. Mégis megtettem/megteszem. Még mindig sokkal jobb, egyszerűbb lenyelni, mint ha bárhova máshova megy...
Mellesleg több pasim is volt, akiket egyáltalán nem zavarta a saját spermájuk sem.
Na nálam ezt az első pasi elb@szta azzal, hogy az arcomra élvezett és addig nem csókolt meg még fogat nem mostam és szájjvízzel ki nem öblítettem a számat. Egy arcra élvezéstől.
Akkor hogy várják el sokan, hogy lenyeljük? 🤦♀️
Nekem igazából nem számít lenyelik-e vagy nem. De ha pont élvezéskor (vagy előtte ) rántja ki a szájából, akkor az egy nagy szar
Köszönöm abból nem kérek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!