Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megsehet, hogy csak orális szex van a kapcsolatban?
Lehet, hogy van ilyen.
Én férfiként annyit mondok biztosra, hogy van nem kevés lány aki, úgy van vele, hogy ahhoz nem kell annyira nagyon jó pasinak lenni hogy leszopja mint ahhoz hogy megdgassa magát.
Tehát a szopható férfiak halmaza az tágabb mint a azon férfiak halmaza akikkel dgnak is.
De ez azért nyilván nem azért mert fizikailag jobb hanem mert azt kevésbé gondolják talán rib4ncosnak ha csak szopnak vagy nem tudom.
Én férfiként ezzel nem tudok azonosulni, nincs olyan hogy de kinyalnám de nem dug0m meg. Max olyan van hogy ha valaki retkes krva aki azért jól néz ki az gumiban megb4szom ha úgy alakul de a nyelvemet oda nem teszem az ziher.
Ha valami mindkét félnek megfelelő, akkor azzal nincs semmi baj. :)
Nálunk is nagyrészt csak az van, nekem megfelel, neki a behatolás méretbeli okokból kissé kellemetlen, így ő inkább az egyéb kielégülési módokat részesíti előnyben. Így aztán 90%-ban behatolásmentes aktusaink vannak, de nekünk megfelel, soha nem maradunk kielégületlenek. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!