Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruáció hanyadik napján szoktat már sexelni?
Neked kell érezni. Amikor már nem “teher”. Ha nem olyan erős, és nem görcsölsz, akkor mehet. Nekem csak 3 (nagyon ritkán 4) napig tart, én olyankor minden este leszopom. Én is élvezem, ő is, így mindenkinek jó. De néha szexelünk mensi alatt, bár nem az első nap…
27N
Nekem 6 napos, és van harmadik negyedik naptól szexelünk. De általában nem, ilyenkor is leszopom mindennap.
29N
Nekem az előtte leve 1-2 nap a legrosszabb, feszülnek a melleim, talan ez a legkínzobb. 5-6 napig tart, ebből első két nap picit erősebb. Ezután már lehet szex, ha kedve van a pasimnak. Szopi egész idő alatt mehet, kivéve az említett időt.
28n
Ez nagyon női függő.
Van nő aki gondolni sem tud rá, van amelyik meg megveszik érte.
Az én párom az utóbbi, úgyhogy menszi alatt is elkell őt rendezni, a fürdőszobában fürdés közben, állva.
Ott az a baj, hogy vékonyak a falak, és a szomszédban halják ahogy sikongat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!