Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszon éves lányok, akiknek 50 plusszos párjuk van, ti mennyit szexeltek hetente?
Figyelt kérdés
tegnap 00:12
1/7 anonim válasza:
Havonta 2x, amikor megjön a nyugdíj és amikor elfogy.
2/7 anonim válasza:
1es 50es pasi még aktívan dolgozik nem nyugdijas
3/7 anonim válasza:
2: Nem feltétlenül. Én pl 32 éves vagyok, és már 29 éves koromban nyugdíjaztam magam. (nem állami nyugdíj)
5/7 anonim válasza:
3as a rokkantságit nem említsük egy lapon a sima nyugdíjjal
Az előbbi sajnálatos
Az utóbbi meg természetes az élet velejárója
6/7 anonim válasza:
Nem a nyugdijrol volt kérdés kiírva. Ezért idióta ez az oldal, mint feljebb olvasható is. Szégyenek vagytok.
7/7 anonim válasza:
heti 3-4 alkalom, mert nem élünk együtt.
De ha úgy alakul, hogy együtt töltünk több napot egyhuzamban, akkor minden nap legalább 1x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!